kamieļzemes hronika

History

1st November 2011

12:59am: dzīvoju darbā
viss, mana septiņu-dienu-no-vietas darba nedēļa ir cauri!
itāļu šefpavārs Karmelo kautko tekstoja, vai esmu brīva šovakar, ka vajag tač' uz kādu dzērienu, sen nav būts..bet ap pusnakti, kad pametu ofisu, šams jau laikam ciešā miegā, neatbild.
palutināju sevi ar kfc chicken popcorn un čīzkeiku un laikam jālaižas gulēt, lai rīt var celties un ko nebūt iespēt sadarīt pirms agrās gulētiešanas, jo, ak vai, parīt jau rīta maiņa...
Current Music: Mana - Por Que Te Vas
6:55pm: te nu bija.. lielais plāns celties agri izgāzās ar lielu blīkšķi, jo reāli acis atvēru pusvienos pēcpusdienā!

Elisa atrakstīja kā reiz, ka jāiet kafija padzert tak beidzot..paēdām ņamm ņamm pusdieniņas, pavazājāmies pa veikaliem, nopirku saulenes (atkal jau aksesuāru veikalā, ne tur versačes vai ko) un pat satiku deividu uz cigarešpauzīti (viņš nabags darbā, izskrēja pusdienās par internetu maksāt un kā reiz es turpat netālu biju). beigu beigās aizgājām uz blakus atrodošo Le Meridien viesnīcu lobby cafe pasēdēt. maitas, aizlieguši kopš pagājušā mēneša lielveikala coffee shop'os pīpēt! tagad tur kā izslaucīts..kādreiz visos starbucks utt knapi varēja galdiņu brīvu atrast..tagad - cik uziet! :D vismaz viesnīcās vēl drīkst..un baumo, ka to Le Meridien demolēs nost drīzumā..veca viesnīca...bet turās vēl un cilvēku daudz, bizness ripo :)
šeit vispār mājas būvē uz aptuveni 30 gadiem, tad jauc nost pilnībā un būvē jaunu...tāpēc arī te construction works are all over the place...non stop

upd. tāks, tāks!tikko kevins atrakstīja, ka vajag vakarā uz dzērienu satikties...iekš to pašu Le Meridien :) es jau vīnu mājās atkorķēju...bet nu lai jau iet! pēc pāris stundām tik tiekamies :)
Powered by Sviesta Ciba