kamieļzemes hronika

History

9th March 2011

11:01pm: kautkaads pozitiivisms pa visaam viileem spiezhas! un tas ir pateicoties manaam visdaargaakajaam - natai, kriskjikam, annai un laurai! manas miiljaas! neatsverama ir juusu draudziiba!
gadi iet un viss mainaas bet taa miilestiiba nekur nepazuud. un nenoveerteejams tas laiks, ko pavadaam kopaa!
mees esam tik dazhaadas, bet taa maaka pienjemt vienai otru tieshi taadu, kaada esi! un runaat liidz speeki izsiikst..un teemu nekad nepietruukst.....
kaut katram muuzhaa buutu kaads taads cilveecinjsh! noveelu! nesautiigi! jo man ir veselas chetras! :)
11:01pm: izņēmām brāļa bērnu no bērnudārza ap diendusas laiku, domājām braukt paslidot. skuju! lidiņa slidotava - sākotnējais galamērķis - slēgta. neko, gājām paēst. protams, pakāpelēt pa bērnu laukumiņu arī vajadzēja. izsērfojām internetu un izrādās, ka rīgā mūsu vēlamā laikā tu figuški paslidosi...
bet pēc pusdienām uznāca tāāāāds lūziens, ka visu, ko vēlējos bija mājas un gulta, un mana dūnu sega.

vakarpusē atdzīvojos un piemetās tīrīšanas mānija. gala rezultātā nācās mammu mierināt, ka neesmu jukusi, ka man kamieļzemē iestrādājies vēlais režīms tīrīšanā. es tīru gandrīz pa naktīm. bet tagad vismaz mammas vannasistaba spīd un laistās, un ir vesels kalns ar tukšām šampūn-un-tamlīdzīgām pudelēm izmests.

šobrīd, mammas lutināta, baudu karstu šokolādi un saldumus (jā, man liekas, esmu jau konkrēti uzēdusi svaru).

bet man dikti patīk mans atvaļinājums! viss vienlīdzīgās proporcijās, izņemot ēšanu, ko daru piecreiz vairāk, nekā kamieļzemē.
Powered by Sviesta Ciba