evergreen - Komentāri

12. Maijs 2004

[info]drako

16:24

Vakar ar to runāju ar citu cilvēku.

Viņš teica - "Sinī sakarā tieši ļoti gudri saka bībele, jo tā vēstī, ka cilvēks atšķirībā no dzīvniekiem spēj atšķirt labo no ļaunā un izvēlēties. Dzīvnieki savā būtībā ir determinēti. Bet mēs esam brīvi, jo mēs spējam izšķirt un izvēlēties labo vai ļauno."

"Prāta griba?" Jebkura vēlme. Kaut vai šī pati, kas ir pietiekami neķītra lai to paturētu pie sevis. Tā ir dzīva kad es aizveru acis. Tā ir šķietamība, jo man ir vara pār to. Kā reiz teicu - es esmu dievs un pasaule ir manī. Tā ir pasaule manī un tā ir tāda, kādu es vēlos.

Un ir cita pasaule, kura ne vienmēr ir tāda, kā es vēlos. Tā ir pasaule, uz kuru veros atvērtām acīm, kuru sataustu savām rokām un kas ir pakļauta nožēlojamām likumsakarībām, pār kurām man nav vara. Sapnī es lidoju. Realitātē es rāpoju pa zemi. Realitāti es vēlētos nogalināt, kā man apnikušu odu, kas nedod man mieru gulēt, un savu pasauli padarīt par realitāti, kā princesi sniegbaltā kleitā atbrīvojot no gūsta pelēkā mūra tornī un pazaudējot savu prātu viņas acīs.

Saprast ... sieviete ... tu pat sevi nesaproti ... kur nu vēl citus ... Viss, ko tu vari ir tikai just. Jo tu esi tikai sieviete. Tiesa gan jāatzīst Latviete ;-D

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.