evergreen - nav jaabuut tiinim, lai graiziitu rokas

6. Sep 2003

16:07 - nav jaabuut tiinim, lai graiziitu rokas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(17 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]ud
Date:9. Septembris 2003 - 19:01

Re:

(Link)
kas ir radikaalaakas lietas?;)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:18. Septembris 2003 - 20:23
(Link)
es tikai ljauni jokoju :)
radikaali ir mesties pasniedzeejam pie kaajaam lai vinjsh tevi saplosa, evergreen paarmociijies paraadus kaartodams veelams sho un citus taada tipa komentus nenjemt nopietniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]ud
Date:18. Septembris 2003 - 23:04

Re:

(Link)
gribas kaadam pateikt, kaa es juutos. neviena taada cilveeka, kam es gribeetu pateikt nav onlainaa. tevi es nepaziistu. shaubos vai veel kaads shitos vecos komentaarus lasiis. taapeec piedod, bet izveele krita uz tevi..
gribu kaadai nodariit reaalas SAAAPES!!! moraalas... taa lai patieshaam saap nu taa ,ka nav kur likties. baac cik tas ir pretiigi, bet toch reizeem es kljuustu izcili kretiinisks. tiesa gan nepaziistu nevienu taadu, kurai es tieshaam to dariitu. tas vairaak ir kaadam iedomu teelam.. lai gan tiko 1 meicha ienaaca praataa...
ceru, ka taadas sajuutas ir paarejoshas & iislaiciigas..
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:19. Septembris 2003 - 08:40
(Link)
visai patiikama izveele ;)
nu ko lai dara, taa notiek, tu esi muusu miiljais virtuaalais naidinjsh :) es arii taadas sajuutas esmu izjutusi, tiesa gan sen taas na raadiijushaas uyn tas labi, bet vareetu padomaat par apstaakljiem un shaadu sajuutu ceelonjiem, ja tos apzinaatos iespeejams buutu vieglaak shiis sajuutas atcelt, bet no otras puses sevii apspiest neko nevajag, vieniigi shaadu klaju iistenu emociju izraadiishana var radiit visai nepatiikamas sekas.... hem kauko saraxtiiju :) iisteniibaa tas viss ir tikai texta peec jo shii sajuuta ir tevii un es tev noveelu ar to tikt galaa peec iespejas mieriigaakaa celjaa, jo ienaidniekus tureet nav iipashi jauki... jaa starpcitu kaapeec tieshi sieviete?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]ud
Date:19. Septembris 2003 - 09:19

Re:

(Link)
aj, shoriit jau vairs taa nejuutos. bet tas gan nenozimee ka veelaak akal taa nejutiishos, jo no riitiem emocijas manii ir reies 10 mazaak. kapeec sieviete? aam, pirms 3 nedeeljam izshkjiiros ar draudzeni un tad pirms kaada laika it kaa radaas kaukaadas ceriibas, kauko mainiit un vakar tas viss sabruka. bet nav taa ka es vinju ieniistu vai kaa taa. kaa cilveeku uztveru vinju pozitiivi. bet taada sajuuta tomeer ir. aa un par to 1nu meichu, kam vareetu kauko taadu nodariit - taa nav vinja, bet kaada cita;)
P.S. Iisteniibaa neesmu nemaz nekaads naidiigais;) ja tu mani iepaziitu tu buutu paarsteigta;)
(Reply to this) (Parent)