evergreen - karstums

1. Aug 2003

01:06 - karstums

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

taads, ka uz nagiem esoshaa nagu laka kuust, kaut kaa taa veel nav bijis. un kaada ... peec mashiinaa sleegt ventilaatoru, ja tas puush karsto gaisu?
vinjsh mani atstaaja mashiinaa izvariities un katru mirkli es ciiniijos ar domu braukt prom :) bet draugu nelaimee neatstaasi :)
un laix tik aatri... shajaa nedeeljaa pat nepamaniiju, nepaspeeju izdariit un zverj jau raxta, ka riit (shodien) jau sinepes un medus un es shim pasaakumam neesmu gatava, neesmu mentaali nobriedusi doties aarpus maajas, tas man vienmeer sagaadaa milzum probleemu, nepaspeeju, neko nepaspeeju, nepaspeeeshu arii savu dziivi pienaaciigi nodziivot :(
un saprotu, ka nereekinieties ar mani :( nee reekinieties luudzu reekinieties un paliidziet man tikt paari mazajaam slimiibinjaam, kas katru reizi mani kavee iziet no maajas, lai viss buutu perfekti, lai vaaze uz galda atrastos pareizajaa lenkii attieciibaa pret sienu un lai uz jaunaa kantainaa galdinja apaljaa vietaa atkal vareetu noevietot iepriexeejos priexmetus pienaaciigaa kaartiibaa doma sevii ir jaanobriedina un veel trakaak, ja jaauzraxta kaads darbs tas nekad nevar ljuut pilniigs un es mirstu no nespeejas pienjemt nepilniibas dziivee, sevii un citos, ja vien mans ideaalaa teels kaut reiz buutu drusku civeeciibu pienjemoshaks, nekaa pasaulee zemiskaaka par cilveeciibu...
un kriitoshaz zvaigznes debesiis par uz jumta pavadiitiem piipeeshanas mirkljiem atgaadina, un augusta 10 dienas sabilee pirms n gadiem, kad tik ljoti veeleejos un aaraa uz celma gaidiiju kaarteejo kriitosho zvaigzni...

un par kuldiigas braucienu gribu ieraxtiit
veel par miileeshanos sporta laukumaa pie vecaas skolas
un sexu skolaa
bet lai nu paliek , visu jau taapat shodien nesagraabsi...;)

(4 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]kits
Date:1. Augusts 2003 - 02:06
(Link)
es atsakos lasīt tavus postus, ja tu rakstīsi tik daudz par seksu. :) man kā reizi netiek nu jau kādu brīdi! :/
jā, vot tā!
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:1. Augusts 2003 - 17:16
(Link)
:))) vispaar jau posts nebija par sexu..
un vispaar shobriid tik mezoniigi saap ka nespeeju tev neko pateikt, kaa vieniigi paldies, ka kadu reizi speejat noraadiit uz aizraushanos ar apzinjas darbiibu nepaplashinoshaam lietaam :)
es buutu prieciiga, ja man iespeeja baudiit sexu un taadu kaads man patiik buutu atnjemta, tad es speetu daudz vairaak paveikt :)
bet lai pati atteiktos par vaaja esmu , veel kaisliibu varaa :(
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]kits
Date:1. Augusts 2003 - 18:16
(Link)
piektdienas vakarā šitik sarežģīti nedrīkst rakstīt!! un man jau pietiek ar to, ka tu sexu piemini. leedija, kurai mana sirds pieder (vai cik poeetiski), ir taalu prom jau meenesi un veel meenesi arii buus. esmu..eee..nu mazliet sasprindzis, teiksim tā. :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:2. Augusts 2003 - 14:38
(Link)
sasprindzis ;) eee
tas ir forshi atturies, to ko tu tagad sajuuti, ilgoshanos un dazbriid dziljas skumjas un veel viskaut ko, sheit pie mums cilveekiem par miilestiibu visbiezaak sauc :)
(Reply to this) (Parent)