evergreen - pusgads

28. Jul 2003

22:53 - pusgads

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(17 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:30. Jūlijs 2003 - 00:55
(Link)
un vai daudz? vai daudz taadu kas saka ka esmu atradis (usi) iisto?
un mans jautaajums jau sen skan jau vaiaraakus meeneshus, kaa gan sadziivot ar domu ka ir iistie (veeljoprojaam tam nespeeju ticeet) un ka manas smeldzes ir sabremzeetas un pagaisushas un miilas ilgas gandriiz jau izzudushas savaa vietaa ljaudamas ieliist dublajianaam probleemaam un sadziivoshanai ar domu ka esam tiakai cilveeki, ka miilas debeskjiigais auglis baudaams atkariibaa no kermenja fiziskaa staavoklja nevis apzinjas utttt eh nu kam gan es to saku...;)
es varu teikt pat ja vinju ir daudz, lai vinjiem veicas labaak par mani un tevi, un vinji rod kompromisus un macaas miileeet maacaas niist un sadziivot, un visu paareejo ko maaciities negribu es, varbuut arii tu , jo gribaas pakaapties citur, veel mans kermenis mani pie zemes veelk, ja otrs taads blakus kas arii veel tur tad kaa pakaapties, kaa izrauties, pat ja ierastaa tunelja galaa gaismu redzi kaa liidz tai aizraapties?????
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]andzha
Date:30. Jūlijs 2003 - 11:50
(Link)
Es ar savu komentāru īstenībā mēģināju parādīt to, ka mūsdienās par atkarīgo kļūt ir modes lieta. Atkarīgo no mīlestības, nikotīna, alkahola, narkotikām, Interneta, galu galā arī no slavas un naudas.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:30. Jūlijs 2003 - 12:25
(Link)
:)) njaa nu tad man gruti ar taadaam modes lietaam samierinaaties;)
eh iznjemot gan nikotiinu...
nez kaadeelj man likas ka ir otraadi & atkariiba no otra cilveeka muusd sab tiek diezgan nosodiita & itseviskji ja atkariigaa ir sieviete...
kehm laikam sapratu :))) kaa tu biji sapratis sho postu
(Reply to this) (Parent)
From:[info]andzha
Date:30. Jūlijs 2003 - 11:56
(Link)
Vienmēr esmu uzskatījis Tevi par cilvēku, ar dziļu pasaulē notiekošā sapratni. Būtu jauki, ja arī Tevi būtu iespējams saprast - Tavs rakstīšanas stils liek man katru Tevis uzdrukāto tekstiņu vairākas reizes pārlasīt, lai es spētu apjēgt domu. Komatu, bet jo sevišķi punktu lietojums, varētu padarīt Tevis teikto daudz sagremojamāku.
Tik nedusmo, tas tāds tīri draudzīgs lūgums.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:30. Jūlijs 2003 - 12:28
(Link)
:))) nav jau par ko dusmot, komatus punktus uc. ziimes nelietoju, jo galvenokaart egoistiski raxtu sev, pati tac saprotu ;)
turklaat tu neesi pirmais kas man uz to noraada, tad jau jaasaak domaat par to, ka tas tieshaam ir svariigi.:)
(Reply to this) (Parent)