evergreen - slimi

24. Jul 2003

14:08 - slimi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

nu tas ir pilniigs sviests, esmu nokaitinaata liidz vemshanai, parasti gan censhos uz visaadiem chakareetaajiem nereageet un vispaar buut iecietiiga pret cilveekiem kuri meetaajas ar no pirksta izziistiem spriedumiem, reageeshana gan gandee tikai manu pashsajuutu un neko citu vai ne, bet shoreiz toc liidz riiklei...
"Tev tiesam tikai zalknabji gadijusies lidz sim, nu pati jau ari vel tada esi. He,he. Manas attiecibas ar sievu ir tiesi sads princips, ka katrs parupejas par sevi un neviens mani neappuiso, es pat vairak par sievu rupejos, neka vina par mani. Dzive sastav no sikumiem, un sos sikumus es censos neuzkraut uz vinas pleciem. Piem. Partika, sadzives preces, pulveris uc. lietas, ari ediena gatavosana. Tu vel nepazisti nobriedusus viriesus, jo patu tada neesi. A." (http://journal.bad.lv/talkread.bml?journal=evergreen&itemid=31456)

lai arii sen te neko neesmu iedrukaajusi, tomeer iesakiet kaa riikoties buutu pareizaak?
ir doma vienkaarshi nonjemt anoniimos komentaarus, kas gan laupiitu iespeeju lasiit viena otra pazinjas komentaarus tomeer aiztaupiitu man dusmu leekmes!

(8 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]fragile
Date:24. Jūlijs 2003 - 14:25
(Link)
oj, nu Tu gan:) viens no bezjēdzīgākajiem enerģijas patēriņa veidiem ir citu pārliecināšana par da jebko un konfliktēšana, no kuras nav Nekāda Labuma.. nesatraucies par Figņu:) tak lai katrs paliek pie sava viedokļa ij miers, nepatīk anonīmie komenti - noņem:)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:24. Jūlijs 2003 - 14:56
(Link)
njaa nonjemt ;)))
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:24. Jūlijs 2003 - 15:20
(Link)
es anonīmos tieši tāpēc piegriezu - lai nav negtīvu emociju.
ja man negatīvisma pietrūkst, es vrau aiziet uz delfu forumu.
te- te man ir labi, un es negribu te justies slikti.
(Reply to this)
From:[info]mikstmiesis
Date:24. Jūlijs 2003 - 16:17
(Link)
mierīgāk.

nevajag visu ņemt pie sirds. es, piemēram, pirms kāda laika sapratu, ka no tā nervi cieš, bet kā zināms mūsdienu medicīna tos netransplantē. tā kā ja sabojāsies, jaunus nedabūšu, tad nu sāku maksimāli saudzēt savējos un laist visu, tā teikt, gar ausīm...
tak jau dzīves sīkumi.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:24. Jūlijs 2003 - 20:42
(Link)
siikumi njaa nu es jau taadu arii attiexmi vislaik ietureeju, bet katru reizi kaa atveru savu zurnaalu taa atkal kaut kas taads jau ir priexaa, traakaak, ka skaidrot kaut ko ir bezjeedziigi :(
paudies....
(Reply to this) (Parent) (Thread)
(bez virsraksta) - [info]evergreen
From:[info]mikstmiesis
Date:25. Jūlijs 2003 - 14:20
(Link)
ieteiktu mazliet pārdomāt dzīves skatījumu
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:25. Jūlijs 2003 - 16:25
(Link)
tas tur augstaak nav mans komentaars, sazin kaa tas radies bet visticamaak ka taa pasha miitiskaa A darbiibas rezultaataa, aizvainojoshi iisteniibaa, ka nav miera sheit no cilveekiem ar mazattiistiitu domaatspeeju!
(Reply to this) (Parent)
From:[info]skolotajs
Date:24. Jūlijs 2003 - 21:55
(Link)
mana virtuaalaa personiiba paviipsnaa par puisha textu,kursh nav zaljknaabis un kuram ar sievu ir taadas attieciibas,kuraas katrs parupeejas par sevi... aijaa zhuu zhuu laacha beerni :)
ANONIIMOS KOMENTAARUS ZIEPEES!
(Reply to this)