evergreen -

4. Jun 2003

21:56

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(46 raksta | ir doma)

Comments:

From:(Anonymous)
Date:10. Jūnijs 2003 - 09:35
(Link)
Izskatas, meitenit, ka Tu nekad neesi isti milejusi, vai ari savu negativo pieredzi viriesos esi padarijusi par vispareju normu:) Vai Tu nekad neesi iedomajusies, ka virietis apliecina visada veida uzmanibu sievietei tikai tapec, ka mil vinu un vienkarsi velas but kopa?
P.S. Nu, jaa, ja jau pati visiem karas kakla, tad tiesam var sakt likties, ka visi viriesi velas tikai seksu. T.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:10. Jūnijs 2003 - 10:39
(Link)
meeginiet palasiit suic komentaarus!!!! vai kaut vai skolotaaja komentaarus!!! un juus rdzeesiet ka probleema sleepjas pavisam citur :)) pirms verat muti valjaa iepaziistieties vismaz ar paaris probleemas pamatpostulaatiem...no gaisa pakerti texti absoluuti nekoteejas te cilveeki runaa par lietaam kas attiecas uz teemu!!!
(Reply to this) (Parent)
From:[info]skolotajs
Date:10. Jūnijs 2003 - 11:48
(Link)
Vai Tu nekad neesi iedomajies, ka varbuut virietis apliecina visada veida uzmanibu sievietei tikai tapec, ka par visu visvairak miil sevi? ... un taadeejaadi taam meiteniitem, kuru juutas tieshaam ir patiesas netverami emocionaalas, viirieshos nemaz nav ko iisti miileet.
Tu miili? Tu esi iemiileejies? Tevi miil? ..smiekliigi... bet, tev liekas ir vajadziigs tikai pashapmiernaat sevi uz paaraakuma apzinjas reekjina.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:10. Jūnijs 2003 - 21:38
(Link)
veel te tikai piemetinu, ka ne viena no manaam pieredzeem peec buutiibas nav negatiiva, lai kaada taa buutu taa tiek augstu veerteeta no ljoti dazaadiem aspektiem :)))
(Reply to this) (Parent)