evergreen -

26. Feb 2003

18:23

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(18 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]andzha
Date:10. Marts 2003 - 11:59
(Link)
Zini, ar to dvēselisko tuvību ir tā, kā ar mērci. Laba mērce var piešķirt ēdienam pavisam citu garšu, tāpat garīgā tuvība var piešķirt seksam citu emociju bagātību.
Bet nekad īsta mīlestība nebūs bez sexa. Platons bija duraks :).
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:10. Marts 2003 - 12:24
(Link)
nekaitini...:)par to kursh lielaax durax tu vai PLatons...
par to meerci... nu ja es jau arii veel neesmu iepazinusi shaadu pakaapi kad zuud vajadziiba peec sexa, bet iespeejams ka taada ir man pat skiet ka es zinu nu vismaz ticu ka taada ir, kaada starpiiba ar ko ir sex nu vinjiem tur savaa starpaa ir labi vinji miil un miil caur sexu.. paradoxaalaakais ir tas, ka pret homosexuaalismu lielaakoties ir viirieshi, nespeejot sadziivot ar domu ka ...? vai kaa tur ir?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]andzha
Date:10. Marts 2003 - 12:36
(Link)
Es atzīšos - es esmu riebīgs un iesīkstējis homofobs, kurš nespēj turēt līdzi laikmetam un pieņemt homoseksuālismu.
Nāk prātā citāts no The Way Of The Gun:

Parker: Isn't it interesting that if I grab a woman's ass and she punches my lights out then she's defending her rights, but if a faggot grabs my ass and I punch his lights out, then I'm a homophobe?

Protams, var būt mīlestība bez sexa. Piemērs - veci cilvēki, kas vairs nav spējīgi.
Bet es neticu platoniskai mīlestībai.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:10. Marts 2003 - 16:51
(Link)
no ko tu tam sexam pieseejies...:)
tas textinjsh taads kaa vairaak par miilestiibu...diezvai var pastaaveet platoniska miilestiiba, nee nu ir gadiijumi kad taa pastaav bet tad drosvien ir taa ka fiziskaas vajadziibas tiek apmierinaatas ar nemiilamiem objektiem, pat Dante :) visredzamaakais platoniskaas miilestiibas paartstaavis draazaas pa labi pa kreisi tiesa gan ar sievieteem...ir svariga divu cilveeku attiexme pret pashu sexu un nav svariigi vai tie ir divi dzeki vai divas maigas sievietes, vai sieviete un viirietis vinjiem visiem ir iespeejas baudiit gan pilnveertiigu sexu gan harmonisku miilestiibu...
paardomaam varu ieteikt palasiities kaut ko par tantrisko sexualitaati, tiesa gan neviens no religiski blaa blaa orienteetajiem virzieniem homosexuaalismu neatziist, bet tas jau tieshaam laikam taadeelj ka religiju gruuti pastiept liidzi laikam, un veel tai tik radikaalas paarmainjas nav nepiecieshamas, bet kad vairaak nekaa 1/2 pasaules iedziivotaaju buus homosexuaali tad jau gan jau arii ka vinji buus spiesti vilkties liidzi laikam lai nebuutu jaazaudee ljauzu massas, bljaa kaa es liidz shitaadai stadijai aizraxtiijos sasodiits :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]andzha
Date:10. Marts 2003 - 20:12
(Link)
Laikam būs muļķīgi Tev stāstīt par to, ka homoseksuālisms īstenība ir iedzimta anomālija, jo daba rada sugas, kuras ir spējīgas vairoties un, ja sugas pārstāvji nav spējīgi vairoties (kaut arī tikai psiholoģisku, ne fizisku iemeslu dēļ), tad tie ir izmiršanai paredzētie (augu valstī tā notiek). Tu tā pat to neņemsi galvā.
Ja pieņem, ka homoseksuālisma atzīšanas propaganda nepalielina homoseksuāļu skaitu un homoseksuālistu ģimenēs augoši bērni nekļūst par homoseksuāļiem, tad to skaits nekad nebūs 1/2 no pasaules iedzīvotājiem. Bet, ja tomēr manis nosauktie faktori to ietekmē, tad ir jāsāk tagad cīņa pret tiem, jo savādāk cilvēce lēnām degradēsies gēnu līmeni un pavisam izmirs.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:11. Marts 2003 - 00:21
(Link)
es dzirdu ko tu saki...
njaa taadaa liimenii tas tieshi taa arii ir kaa tu saki, bet es jau vislaik par to miilestiibu....lai nu paliek, karoshanas iedvesmai vari apskatiit sho: http://journal.bad.lv/talkread.bml?journal=resnaisrullz&itemid=1175
es veel mazliet nevaru no taa izlasiitaa attiet...
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]andzha
Date:11. Marts 2003 - 00:42
(Link)
suic vienkārši vēl nav atradis savu vietu dzīvē. Savukārt resnais ir pataloģija.
Vienīgais ko nezinu - ko resnais nodarījis suic, ka šāda dusmu lēkme sākās.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:11. Marts 2003 - 20:25
(Link)
...nezinu kas / kaads ir resnais, bet zinu suic...
:) varam izveerst/neizveerst suic personiibas daliishanaas probleemu :)
par to vietu dziivee, mees jau katrs vinju mekleejam un man ir aizdomas, ka taa mekleeshana ir nebeidzama :( vinjam vismaz ir sisteema caur kuru vinjsh skataas uz lietaam un veel un veel visaadas fiichas un ar to vinjsh par laimi vai diemzeel ir izpelniijies cienju vai simpaatijas manaas aciis
iemesls vinju maigajaam vaardu apmainjaam drosvien bija maigaaa bildiite ar cilveeka peecpusi, suic ir hronisks riebums pret visaadaam shaadaam tipa homosexuaalaam paraadiibaam...
nu tur drosvien ir kaads dziljaax iemesls arii...:)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]andzha
Date:12. Marts 2003 - 00:56
(Link)
Nesaprotu un droši vien nesapratīšu suic, jo manas dzīves uztveres pamatakmeņi ir pavisam atšķirīgi. Bet esmu apsolījies netraucēt viņam izteikta viņa viedokli, ko arī centīgi daru nekomentējot viņa izteikumus :)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:6. Marts 2004 - 02:00
(Link)
paskaties ko es atradu :))) taa sapriecaajos, par biologjisko vairoshanos mees veel parunaasim :))) nju ja laikam jau shodien :)
(Reply to this) (Parent)