[info]eslijs wrote
on August 11th, 2011 at 11:43 am

Vēlešanas gaidot

Vispār šķiet, ka ar to politiku Latvijā ir galīgajos sūdos... pat nezinu, par ko balsot vai nebalsot vispār...
Piemēram, lasu ZRP ētikas kodeksu un šķiet, ka to rakstījuši kaut kādi vidusskolēni: http://reformupartija.lv/?p=192
Izskaidrojiet, ko nozīmē šis apgalvojumus: "1.1. ZRP biedrs pirmajā vietā tur sabiedrības intereses, respektējot vairākuma viedokli, bet ņemot vērā arī mazākumu. 1.2. ZRP biedrs, nonākot dilemmas priekšā (vai arī interešu konfliktā) starp personiskajām un sabiedrības interesēm, vienmēr dod priekšroku sabiedrības interesēm." WTF??? Vai ar to domāts ir utilitārisms? Izklausās gan pēc kaut kādiem pionieriem/timuriešiem. "3.3. ZRP biedrs ir atklāts un atvērts." Kā intervijā teica Māra Zālīte - Zatlers "garš lamzaks, sirsnīgs un labsirdīgs". Man viņš vienmēr ir atgādinājis Kasparu Hauzeru.

(Latvieši gan mēdz būt skaudrāki un runā tiešu valodu (parrēsija): "Mucā audzis, pa spundi barots". Tā norādot, ka kāds kaut ko vienkārši 'neķer' (vairāk gan par sociālajā pieklājības normām).)

Bet atverot Lato Lapsas portālu, lasu, ka sarkangalvīte Āboltiņa KNAB prasību par kratīšanu pie Šlesera sauc par stulbu, bet Dombrovskim, kā jau vienmēr, viss ir čikiniekā - velkam LV ārā no krīzes, galvenais - stabilitāte. Pieriebušās tās nodrāztās frāzes par cīņu ar krīzi un ļaunajiem, kas visu nolaiduši, bet mēs, taisnie un godīgie, to visu saremontēsim. Jo ar šiem pūkainajiem izteikumiem nereti cenšas piesegt klajas netaisnības, klajas pretrunas starp pašu uzstādītajiem principiem un 'komromisiem' utt., nedzirdot tiešos jautājumus, kas nāk no 'tautas' vai 'sabiedrības'... lai kā to sauktu.

Kas atliek? LPP/LC, kuru biedri jebkuru citādi domājošo ir gatavi nomētāt ar sūdiem. "Šmits, kurš gan cits". SC? Par Urbanoviču, kas spekulē ar okupāciju pa labi un pa kreisi, lai dabūtu sev amatus un pengu? Dzintara Latvieši? Iet lāpu gājienā? Labi, puišiem ir kaut kādi principi. Taču brāļošanās ar ekstrēmistiem man nav pieņemama... So what?

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

July 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba