Kate ([info]es_esmu_dzhims) wrote on January 26th, 2017 at 01:16 pm
kā kas.
es vislielāko atšķirību pamanu tieši šmotkās. primarks jau pats par sevi, bet izpārdošanās ir pizģets (es čista salīdzināju) - kleita, kas lv zaras vai mango vebsaitā maksā 30 eiro, šeit maksā 10. visus marco polo, hilfigerus utt var nopirkt par cenām, kas ir nedaudz virs h&m, guess vai michael kors neskaitās īsti brends.
otrs ir tas, ka regulāri ir visādas x akcijas, iespēja nopirkt north face pufaiku, kas nocenota no 300 uz 100 eiro, ir vismaz četras reizes gadā, vai caterpillar zābakus ar 50%, nu, un so on.
paika, nu, kā kas. gaļas un zivis līdzīgi vai nedaudz dārgāk? vistas fileja kg 5/6 eiro. nl tipa ir siera valsts, tāpēc liekas, ka būtu jabūt lētāk, bet nav, vai pat ir nedaudz dārgāk, bet to sieru vispār salīdzināt nevar ar lv, tā ka tur viss skaidrs. tirgū var nopirkt 3 mango par eiro, puskilogramu zemeņu par diviem utt, nu, arī atkarīgs no sezonas, turku veikalos līdzīgi.
ir daudz lielāka iespēja tikt pie foršām mēbelēm par neko vai gandrīz neko. nopirkām gandrīz nelietotu ikea gultu+matraci par 60.

nu, un viss pārējais ir dārgāks. īre sākot no 500, jebkurš pakalpojums, sākot no 20/30 eiro, internets sākot no 30 (mēs maksājam 50 mēnesī lol), tehnika, ā, mašīnas lētākas, uzturēšana daudz dārgāka. obligātā veselības apdrošināšana ap 100 eiro mēnesī. vairs man nekas nenāk prātā, sorry
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.