pseido pašizpēte jeb tīksminošas spēlītes pašapmierinātībā

Nu, kad esmu laimīgā kārtā izcīnījusies (cik nu tas bija manos spēkos) ar aritmētiskām skaitļu un simbolu saspēlēm (kāpēc vienkārši, ja var sarežģīti - dienas citāts, kura esence slēpjas logaritma definīcijā), varu mēģināt aizdzīt savas migrēniskās galvas sāpes ar attīrīšanos no visām domām un mūziku, ko saucu par attiecīgajam garastāvoklim piemērotu.

Man prasās pēc smadzeņu masāžas, ziniet, šķiet, ka tur migla sakrājusies, tā laikam prozaiski varētu pārdēvēt migrēnas stāvoklim līdzīgas galvas sāpes.

Vēlos šo nedēļu ātrāk aizvadīt un atrasties viņpus tās viesmīlīgā sliekšņa.

Šodien audzināšanas stundā mūs pārbaudīja ar samērā interesantu frāžu un vārdu spēli caur mūsu asociācijām, no kuras, principā tikai vairāk pārliecinājos par to, kāda tad tā mana patne varētu būt.

Nu ir arī prieciņš un līksmība manī šovakar - tikko saņēmu čello dāmas, kuru ievedu improvizācijas tīmekļos, pirmos ierakstus. Klausos un smaidu. Patīkami redzēt, ka viņa ir aizgājusi pa, manuprāt, pareizo "underground" mūzikas taciņu. Prieks un līksmība. O jā.

Es vēlos, kaut ātrāk paietu rītdiena un es atjēgtos mājupceļā ar iegādātu to, ko esmu noskatījusi. Un tad vēl varētu paiet arī ceturtdiena, kad es mājās pārrastos ar smaidu uz lūpām un jaunu svētku kārtu. Un tad pienāktu piektdiena, kurā es pēdīgi mierīgi atpūstos. Un sestdienā jau manī varētu uzjundīt satraukuma viļņi. Tas būs skaisti! Tam tā būs būt! Un ne citādi!

Comments

Vēl pāris dienas līdz Sv, kad (apsolu!) būs svaigs gaiss, sarunas un miers.

Mīļoju.
un tā es dzīvoju, no svētdienas līdz svētdienai.
laiks atsākt dzīvot arī šai dienai. šodienai.

December 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Powered by Sviesta Ciba