05 December 2006 @ 02:37 pm
par to pashu veco neko  

taatad, es ari, nevis slinkojot un puustot, sadoshu Jums zinaat, kas un kaa un kaadi bija tie pirmie

janvaaris.

mans jaunais gads smaržoja. un virmoja, un dejoja, un priecājās..

februaaris.

nē nu, jolka, piedod, bet arī mūsu UzAmerikUAizbraukušo minku un pavasara mēneša dziesma nebūt nav tiešais ceļš uz uzvaru.
labākās?
lai cik tas smieklīgi neizklausītos - ūdens un iegūsti ātri.

marts.

atkal viena no tām dienām, kad tu dari visu, skrien visur, runājies ar visiem.
nosalsti visa.
četreiz mērot ceļu mājas-kondžene.

apriilis.

attā - attā!

maijs.

ar nerviem ir kā ir (vai arī nav kā nav), bet es, aktīvi dzīvojot uz stipras tējas, melnas kafijas un cigaretēm, vēl turos līdzi. nedaudz saules un labi. dikti gribas vienu rītu pievelties, fu, piecelties un iedzert šampanieti. tieši šampi, tādu dzirkstošu, degunā kņudošu. palaist brīvībā dienu, nesatraucoties par visiem darbiem, ko es VARĒJU izdarīt. man pietrūkst, pietrūkst laika sev un nekam.

juunijs.

es gribētu

juulijs.

es smēķēju.

augusts.

uztaisījām "krutāko vāģi" no rimi ratiņiem, zaļā kabineta poz-bildes, sestdien spēlēsim dzīvo šahu, rīt filma par kviecošu gaļu. multenīte par gāzmaskām gan vēl tapšanas stadijā. un kur nu vēl mūzikla un šausmenes apvienojums filmā par pedantisko biblotekāri andri, andrejsalas vārti.. ū cē

septembris.

es tikko nopirku biljetes uz londonu. taapeec oktobra treshajaa dekaadee roterdamaa mani nemekleejiet.

oktobris.

pa nakti milziigs negaiss, visa griida uudenii, neguleetas minuutes kraajaas stundaas, baisi un daudz odu
shoriit roterdama tiira, maakonji skrien, paraadaas saule, un bush ar warm machine dod pirmos riita shermuljus.

novembris.

braucot paari kaut kaadam tur tiltam, ierudziiju visu slaveno londonas panoraamu, veederaa knjudeejaas, es nezinu, kaa taads mazs beerns. stacijaa mani sabaida pulkstenis - ir tikai 5 no riita, tagad tube veel laikam neiet, un juuliju tik agri modinaat.. taapeec savu pirmo stundu londonaa pavadu, lasot riigas laiku, meegjinot nekomuniceet ar viirieti, kursh man staasta par biibeli, staipot apkaart savu chemodaanu un priecaajoties par uzrakstiem uz ielaam "look right" (astonju dienu laikaa austru tikai divas reizes vaeeja nobraukt).
this is the district line train to ealing broadway. juulija un riita teeja, TVU, marks&spenser kruasaani un lazanja, protams stundaam ilga runaashana un randinja nokaveeshana.

decembris.

vakar repertuaaru papildinaaja ddt, aquarium, bet vispaar biju uz white elephant klausiities 'smuko' dzhezu, un tad ieksh 'consul' dzert viskiju, buut maajaas no riita un mazgaat matus.
shodien placebo, bet man vairs negribas, negribas, negribas, buus skumiigi, aha, pie tam man ir seedvieta, ceru, ka piipeet varees, vakar nopirku tabaku, 'atta' tiiraas plaushas, taapat riit vajadzees, pie smukaa sloveenja uz balliiti, es nezinu,
gribas skarbumu