- 30.11.13 12:33
- Šodien taisam ēdamos.
Sautēti skābēti kāposti... nu štovētie
Kotletes ar pašdarinātu apelsīnu vīnu piesūcinātas
Vārīti kartupeļi
Parasti skābie kāposti
Piparkūku mīkla
Rauga pīrāgi
un visādi pārējie labumi
būs izēšanās, kā pie sestdienas un pirmās adventes - 3 rakstair doma
- 30.11.13 15:03
-
man šodien liels jēlas vistas daudzums un īsti nezinu, ko iesākt.
gribu kaut ko garšīgu, nevis tā kā parasti, tikai nezinu ko :?
jūs tā vienmēr adventes svinat? - Atbildēt
- 30.11.13 15:15
-
No vistas parasti sanāk visgaršīgākie bulijoni, kādi iespējami, smalkos makaronus klāt un labs padzēriens/paēdiens garantēts. cepeškrāsnī sacept ar kartupeļiem un tādu pamatīgu čupu ar garšvielām pa virsu.
Parasti jau tie lielie ēstgatavošanas brīži ir vairāk tā kā jaunaisgads ziemīši, jāņi, jubilejas un visādi citādi. Ik pa laikam arī nogales, kad visi mājnieki ir mājās un vienkārši gribās garšīgi paēst.
Šoreiz arī tas pats, ja pirms nedēļas tika sataisīti kāposti skābēties, vakar gaļa iegūta un tā, tad loģiski, ka taisīsim ēdmaņas. Jaunnedēļ vēl ieplānots kāpostu tīteņus uzražot heheh.
Vispatīkamāk, ja tā malkas krāsniņa kurās un ir tā mājīguma sajūta :) - Atbildēt
- 30.11.13 17:30
-
kāpostu tīteņi!!!!! ak, kā šobrīd gribētos.
un mums arī ir malkas krāsniņa.. ar avīžu, puķupodu, tosteru, grozu, servīžu kalniem pa virsu ;D
bet nuja, mums līdzīgi - uz jubilejām, svētkiem un ja visa ģimene mājās, tad reizēm ēdiens tiek uzražots vairāk : D
(vistu beigās ieliku cepenē ar dārzeņiem) - Atbildēt