- 30.11.13 15:15
-
No vistas parasti sanāk visgaršīgākie bulijoni, kādi iespējami, smalkos makaronus klāt un labs padzēriens/paēdiens garantēts. cepeškrāsnī sacept ar kartupeļiem un tādu pamatīgu čupu ar garšvielām pa virsu.
Parasti jau tie lielie ēstgatavošanas brīži ir vairāk tā kā jaunaisgads ziemīši, jāņi, jubilejas un visādi citādi. Ik pa laikam arī nogales, kad visi mājnieki ir mājās un vienkārši gribās garšīgi paēst.
Šoreiz arī tas pats, ja pirms nedēļas tika sataisīti kāposti skābēties, vakar gaļa iegūta un tā, tad loģiski, ka taisīsim ēdmaņas. Jaunnedēļ vēl ieplānots kāpostu tīteņus uzražot heheh.
Vispatīkamāk, ja tā malkas krāsniņa kurās un ir tā mājīguma sajūta :)