engelitis
engelitis
::.:..:..

Augusts 2011
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

engelitis [userpic]

Vakar mani sapaziistinaaja ar krieviem(krievijas), riktiigi forshie cilveeki. dzeeraam liidz pus pieciem.
shoriit man pieseejaas sigitas dziivokla saimnieces draudzene. normaala sieviete peec 30 un arii latiinamerikaaniete. kaa jau visi Spaanijaa, briivdienaas galiigi piemetaas un taisiija sceenas un bimbaashanu par "mucho problemas". Kaa ziepenees - "Porke, porke!" vinai pohuj, ka neko nesapratu, bet bimbaja un kratiija man sirdi. cik nopratu, vinas vecis vinu kraapjot vai kkas tmldz. Pzdc....
Biju pie Vidusjuuras. pirmdien iesim taisiit man spaanu dokumentus, lai var iestaaties skolaa un kkur straadaat, ja gribas.

Jaa, un vislabaak man te patiik Placa del La Virgen, leetais viins un alus, kaa arii astonkaaju un austeru eedieni. Un tas, cik viegli var dabuut naudu!

Comments

Valensijaa. Paartika vispaar nav probleema - lielveikalos, ja saldeetu vistu nenopeerk 2 dienas, tad var sarunaat, ka nemet miskastee, bet vakaraa atdod tev! Taapat uz visiem stuuriem sestdienaas un sveetdienaas saliktas dreebes un visaadas lietas, daudz jaunas, bet vairaak lietotas. Man tag ir jaunas kedas, liels celojumu koferis un aadas jaka. ;) Sarkanaa krusta vietaas var dziivot pa velti, 3x dienaa eest un dabuut pierakstu. Lielaaka dalja lietuvieshu un krievu utt. nodarbojas ar parkoshanu. Tipa us ielas nostaajas tukshaa vieta un mahaajas ar rokaam, lai brauceeji zinaatu, ka tur briivs. par to sanem saakot no 1 eiro. Dienaa paardesmit sanaak. Var aiziet uz sociaalajiem un pateikt, ka tev vaig jaunus dzinsus vai botas - dabuusi. Lielaakaa dalja cilveeku te nodzeras vai palaizhas slinkumaa - visu taksh ieliek mutee, tik sagremot vajag. Piedaavaa visaadus kursus. Var straadaat bez valodas apsardzes firmaas, jo truukst 20 000 darbinieku. Taapat mediciinaa katastrofaali truukst darbinieku, vajag tik iziet apmaaciibas kursus. Iespeeju zeme, ja tik ir gribeeshana.

Izklausās labi. Bet tu taču slinkumā nepalaidīsies, ko? Un cik ilgi tad tur paliksi?

Bučas tev :-)

Slinkumaa ne, cerams... ;))) Palikshu atkariibaa no apstaakliem.