Piekritu - Iekritu.

Šodien mūsu skolā (Tukuma Raiņa ģimnāzijā) lieliskais Parlaments, kuru šodien vien uzslavēja 2 skolotājas, bija uzrīkojis 1. devembrim - AIDS dienai veltītu pasākumu. Mūsu skolā viesojās Arnis Irbe - cilvēks ar personīgu pieredzi narkomānijā un nu jau arī vietēja mēroga slavenība [ XD ] - kurš pastāstīja par narkomāniju, HIV / AIDS un parādīja jauku multiplikācijas filmiņu par nejauku tēmu - jauniešiem narkomāniem un to, kā viņi sāk lietot.

Patika kā viņš runāja - kā cilvēks, kurš ir izgājis tam cauri un ticis ar to galā, ne kā skolotājs stundā - sausi, neizteiksmīgi, no lapiņas. Tādā, manuprāt, ieklausās (vairāk).

Par uzslavām - sk. Miezīte teica - "šogad var just, ka Parlaments kaut ko dara, kaut skolā esmu tikai vienu dienu"
sk. Imboviča - līdzīgs teksts viņai raxturīgajā omīš-mīļajā stilā.

Patīkami.

Un liels paldies no manas puses Jānim un Paulai, kuri noorganizēja šo pasākumu. Visu cieņu ;)
Un liels ne-paldies un fui Andrim, kurš uzlika mīksto šim pasākumam, kaut mēs viņa stulbajā un ļoti neizdevušajā pasākumā par NATO tomēr piedalījāmies. (Un beidz stostīties, pumpainais mērgli!)

Comments

Tik tiešām BIJA labi.

Un es rīt uzbraukšu Adrim augumā par to. No tevis :)
Mēs ar Jāni jau šodien nogruzījām Andri par to. Nogruzījām tā, ka viņš sāka valodu raustīt vēl vairāk kā parasti.
Man no TRĢ audzinošos nolūkos vislabāk palicis atmiņā tas, kā Haritonova, pārsteidzošā kārtā noorganizēja saturīgu audzināšanas stundu, uzaicinot vienu vietējo mācītāju, bijušo cietumnieku. Kad visiem pārgāja šoks par viņa notetovētajām rokām, sākām uzmanīgi klausīties.

Foršākie (jautrākie, kreatīvākie) manis piedzīvotie parlamenti bija, kad gāju 5. un 6. klasē - tad tie cilvēki kaut ko tur arī darīja, izklausās, ka jūs ar tādi sarosījušies :)

Jūsu vietējais "deputāts" vismaz nepērk par klases naudu, bez pakonsultēšanās ar pārējiem, vienai no klasei nemīļākajām skolotājām/mācību pārzinēm dāvanu dz.d. par 19 Ls, kā mūsu skolas padomes priekšsēdētājs/klases vecākais. Priecājieties..
`Mēs tādam ultra-krabim nemaz naudu nedotu-sazin ko iņš nopirktu-vai nu sejas kosmētiku ai NTO karodziņus un novelcenes :D
Jaunības maksimālisms! :) Pārsmējos no stāstiem, kā šis esot aģitējis nepilngadīgos par asins donoriem kļūt!
Zin kā viņš aģitē nākotnei :D
Andrim nāvi!

Viņš ir ūberidiots.

Un jap, jap, jap - mēs esam galīgā rosībā iegājuši..
ooo atkal Andri mīlat? Un jums vismaz kkas notiek es paprasīju dažiem, kas īsti par dienu ir 1. decembris 50% nezināja, daudzi atbildēja ka Piektdiena un tikai 2 meitenes zināja, kas īsti par dienu ir...

March 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba