.twist and shout.

tas ir diezgan smieklīgi, ka vasarā, kad notiek vairāk kā ziemā, cilvēki neko neklabo, bet ziemā, kad ir salīdzinoši mierīgāks dzīves periods, daudzi raksta, ka nav ko rakstīt. bet raksta! nu c'moon sick people - kad es atbraucu uz tukumu es gribu palasīties jūsu privātās dzīves jaunumus un pasmieties vai papriecāties par jums.

veci jaunumi, bet lai man neaizmirstas:
  • saulgriežus svinēju 22. jūnijā drustos tautastērpā. pasākums principā garlaicīgs, bet man patika tā sajūta, kas rodas tādā apģērbā. un mani 3 reizes nofotogrāfēja tas ārkārtīgi skaistais cilvēks. aah. un man bija skaists vainadziņš, vismaz kādi 10 cilvēki tā teica. 
  • tad bija ļoti jautri un vieni no labākajiem jāņiem pie janeļa. tava lapene goes ragga.
  • kārlis atgriezās mājās pēc itālijā pavadīta pusgada. absolūts saldumiņš. un mums bija sagaidīšanas vakariņas. es domāju, ka mēs vienkārši piekapāsimies, bet nē - vakariņas ar 3 ēdieniem. nu jebašu jebal. :D forši.
  • atziņa - nevar piepist brīdi. jums nesaprast, bet tā ir.
  • tad bija pārgājiens
  • un 2dien Pats Vainīgs 09. es nekad vairs nepirkšu kaut ko pirms nav samaksāts. totālos mīnusos iebraucām ar alkosporta spēļu organizēšanu. bat pasākums bija labiņš. afterītis, ja to tā var nosaukt, pat vēl labāks. ^_^
pārējo laiku pavadu engurē periodiski sastrīdoties ar vecvomammu un pēc viņas vārdiem neko nedarot. >< bet ar šodienu mums ar luīzi sākas darbs - ogu pieņemšana.

Comments

Jebašu jebal :D
Paļubasu teiciens pa štuku :D :D
ja ne visu ļimonu
tur jau tā lieta, ka vasarā ir ko darīt - mazāk laika atliek rakstīšanai. taisnība - ziemā kaut kas aizraujoš notiek retāk, tāpēc cilvēkiem nav ko darīt, un laika rakstīšanai ir atliku likām.

March 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba