Mr. Selfdestruct - Piecgades plāns! [entries|archive|friends|userinfo]
ELECTiC

[ website | Laika ceļotāja piezīmes ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Piecgades plāns! [27. Jan 2012|11:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar biju Ļeņingradā, nu ne jau tajā, kas tagad saucās Santpēterburga, bet cafe "ЛЕНИНГРАД", kas uz kalēju ielas. Biju tur tāpēc, ka grupa 2tie spēlēja savu pēdējo koncertu kopā ar mani. Koncerts bija foršs, neskatoties uz to, ka mēs esam daudz, bet skatuves telpa ir maza, bet Diāna ne reizi neiedūra man ar lociņu (ja neskaita vienu, kad nedaudz pakasīja man galvu caur cepuri). Protams koncerta beigās palika drusciņ skumji, kad runāju mikrofonā.
Kā saka viens piecgades plāns ir beidzies (ar 2tie kopā biju teju visus sešus gadus) . Jāvirzās uz priekšu arī šādā plānā.
Vel vakar es secināju, ka man ir vienkārši lieliski draugi. Ejot mājās Roberts ar Aldi cīnījās par to, kurš nesīs manu ģitāru līdz mājām. Vismulsinošākais bija tas, ka Roberts domāja, ka viņš nes Džozefīni, bet izrādījās, ka Džozefīnes čeholā iekšā ir Alise.
Bazinga!!!
Protams beigās neiztikt bez mazās pastaigas pa kvartālu, kad smagā ģitāra un soma tiek nomesta mājās. Jo Džentlmenim pienākās pavadīt Dāmu līdz mājai nakts vidū, sazin kas pa nakti vazājas apkārt, piemēram, es ar draugu baru :D.
Nu ap kādiem trijiem mēģināju doties gulēt, atļāvu kaķim palikt istabā, bet pēc kādas stundas viņš pārvācās uz priekšnamu un virtuvi, neļāva gulēt. Bet viņam virtuvē ir personīgais dīvāns, viņam tur ir ļoti ērti.
Šodien visu dienu pavadīšu darbojoties!
LinkIzsakies...

Comments:
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:27. Janvāris 2012 - 12:47
(Link)
O, vakarnakt es arī kaķim ļāvu palikt istabā, ko parasti nedaru. Pa nakti viņa izdomāja, ka citur ir labāk un es varēju aizvērt istabas durvis, jo istaba bija kļuvusi jau nepatīkami auksta - pielāgojoties pārējās mājas daļas temperatūrai.
[User Picture]
From:[info]electical
Date:27. Janvāris 2012 - 14:21
(Link)
Tā viņi dara, tie mazie dzīvnieki. Ja ir vienā durvju pusē, tad noteikti vajag tikt otrā durvju pusē, un pēc tam atkal no sākuma!