Mr. Selfdestruct - Ir divas domas. [entries|archive|friends|userinfo]
ELECTiC

[ website | Laika ceļotāja piezīmes ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ir divas domas. [11. Maijs 2009|11:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Visu laiku, galvā sēž doma, ka tā vien rokas niez, lai no katras antenas kur pieķibināta sv.Jura lentīte uztaisīt salokāmo zigzagantenu /\/\/\/\. Šorīt ripinoties garām dažām mašīnām ar lentītēm, nāca atskārsme, ka vajag iegūt Latvijas karoga līmlentītes, tipa 5cm biezumā un kādi 20 cm garumā ( salokot sanāk 5×10 cm, kas ir karoga proporcijas). un tad taisīt akciju "Izrotā Urlas Pepelacu" Tad ieraugot šadu lentīti piesietu pie antenas, tad ātri paņemt līmlenti un pļurkt, pakārt antenai un lentīti ieslēpjot Latvijas karogā pārvērst anetenu par mazu Latvijas karogkātiņu un tad nofilmēt suņuburkšķa actiņas, kad iznāk pie mašīnas un to ierauga.
Vel var sagatavot līmelntītes, no tāda labi lipīga materiāla, ko grūti dabūt nost, tipa karogkrāsās, vai karodziņš ar tekstu: "Esmu Latvietis un mīlu savu valsti!", "Nāvi Okupantiem" etc. Un tad tādus karodziņus/zīmītes viltīgi uzlīmet uz mašīnas aizmugures, lai iznākot no rīta nepamana, bet braucot pa ielu visi aizmugurē braucošie vadītāji var izlasīt.
Protams primāri šadi apstrādāt mašīnas, kuru logos rēgojas Krievijas federācijas karogs un/vai pie antenas ir pieķibināta sv.Jura lentīte.

Šīs idejas ir īstenojamas ar nelieliem līdzekļiem un ar krietni milzīgu gandarījumu par paveikto darbu :)
LinkIzsakies...

Comments:
From:[info]signe_melo
Date:11. Maijs 2009 - 14:05
(Link)
zini, vissmieklīgākais, manuprāt, ir tas, ka tās lentītes ir pie vācu automašīnām, piemēram BMW utt.. baigais patriotisms, būtu braukuši ar žiguļiem un moskvičiem :-p