There's life - Human race shall survive [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Human race shall survive [Dec. 2nd, 2011|11:51 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , ]

Šonedēļ noslēdzu vairāk nekā pusotru gadu ilgušo Dr.Who klātbūtni paša ikdienā. Atskatoties tās bija laika posmā no 1963. līdz 1977. gadam tapušas 14 sezonas, kopskaitā pāris epizožu simti, četras no vienpadsmit Dr.Who inkarnācijām. So far Daleki neapstrīdami ir maniakālākie nemesis, Leela - seksīgākā no pavadonēm.

Nepārprotiet, es tikšu galā ar visām 32+ sezonām, lai arī redzētie snapšoti no svaigi uzņemtajām šķiet ļoti draņķīgas atraugas intro skaņceliņa, humora, aktieru, stāsta kvalitātes un tam parasti atbilstošu specefektu iespaida ziņā. Kopumā šo seriālu uzskatu par vienu no labākajiem sci-fi žanra dažādības iemiesojumiem, 20.gadsimta otrās puses sabiedrības morāles un rūpju attīstības apskatiem un, vispārinot, arī britu snobiskā un, kaut melna, tomēr smieklu un cerību pilna skata uz cilvēci apliecinājumiem.

Tomēr vēlos atpūsties, un pēdējās epizodes anotācija lai kalpo kā atbilstošs I fāzes noslēguma attaisnojums: "The Doctor brings Leela to Victorian London of the 1890s, to see how her ancestors lived, but is rapidly drawn into a fiendish plot involving Chinese tongs, disappearing women, an Asian stage magician, a murderous ventriloquist's dummy and giant rats in the sewers".
linkh

Comments:
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:December 2nd, 2011 - 04:54 pm
(Link)
nu, es gan sāku tikai ar Eklestona Doctor, jo nevaru tā ziedoties sci-fi kā tu!

bet nu nez, man jau David Tennant liekas ļoti jauks Doctor!
From:[info]eerenpreiss
Date:December 5th, 2011 - 12:11 am
(Link)
man līdz Eklestonam vēl sezonu sezonas un jau tagad biedē Dr. vidējā vecuma samazinājumi :(
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:December 8th, 2011 - 10:57 am
(Link)
nu galvenais jau, lai seksīgs!!! ;)