There's life - [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 1st, 2010|11:33 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

'ot, piecgadīgā tošiba sākusi dīkt vēl skaļāk - vajagot pensionēšanos-, tāpēc sāku skatīties laptopu piedāvājumu (makbukam sanāktu vien štatos vai arī man ziemā vajadzēs pārtikt no egļu skujām).
Pirmais pārsteigums - izvēle manām pieticīgajām prasībām gana atbilstoša un dažāda. Otrais - tirgū ieviesies kaut kāds 15,6'' pasākums ar Milzīgu klavu, šķiet, iznīcinot (?) tik ļoti pierasto (lai arī gaitās visai smago) 15,4''. Skaidrs, tas domāts nopietniem cilvēkiem, nu tur geimeriem, kam vienmēr pietrūks pogu vai grāmatvežiem un citiem tabulmīļiem. Tik un tā - kālab? Trešais pārsteigums saistīts ar to, ka tehnoloģiju attīstība nav skārusi baterijas, ar retiem izņēmumiem. Lētāk laikam sanāk mainīt, vai?

Citu lielu pārsteigumu nav, priecāšos par dalīšanos ar pēdējā laika pirkumu apstākļiem, iespaidiem, brīdinājumiem u.tml.
linkh

Comments:
From:[info]divi_g
Date:October 1st, 2010 - 01:07 pm
(Link)
Ar bačām vispār ir švaki, šamās visam paliek švakākas, lielā mērā eko-prasību dēļ.
From:[info]eerenpreiss
Date:October 1st, 2010 - 01:25 pm
(Link)
interesanti, cik ekoloģiska var būt biežāka bateriju maiņa apšaubāmas atkārtotas pārstrādes organizācijas apstākļos? Gan jau tur ir vēl kāda pragmatiska vairāku apstākļu saspēle, nezinu, litija cenas un tamlīdzīgi.
From:[info]divi_g
Date:October 1st, 2010 - 01:28 pm
(Link)
Nē, tur bija stāsts par kaut kādiem piejaukumiem, kas to litiju it kā padarot mazāk kaitīgu, ja šams nonāk vidē, vai kaut kas tāds.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:October 1st, 2010 - 03:08 pm
(Link)
makbukiem nepaliek švakākas, gluži otrādi.
moš lietots makbuks ir variants?
From:[info]eerenpreiss
Date:October 1st, 2010 - 04:46 pm
(Link)
paldies, laba ideja, aizdomājos par refurbišotajiem
[User Picture]
From:[info]biode
Date:October 1st, 2010 - 11:50 pm
(Link)
piemēram, Dellu neņem tādēļ, ka baterija pieviļ pēc apm. 1,5 gada (jaunam) un čārdžeris arī. apmainot pret nākošo, čārdžeris turpina tāpat. vai adapters, vatever, kā viņu sauc