There's life - [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 29th, 2010|05:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Pastāstīsiet, kādu daiļliteratūru šogad lasāt? Pats esmu pieķēries citu nobružātiem vākiem un, izlasījis Dreizera "Māsu Keriju" (patika, sevišķi, kad pieplusoju atmiņas par Londona "Mārtinu Īdenu"), sajūsmināts rauju cauri Feihtvangera "Jūdu karu" (Klasikas Bibliotēkas sērijas izdevumā), paralēli ticis galā ar Azimova Foundation sērijas triloģiju (turpinājumus tāpat izlasīšu, taču tiešām neredzu iemeslu sajūsmināties par ko vairāk kā par Seldona plāna ideju un pirmo daļu).

Ja pie daiļliteratūras skaitu klāt arī grafiskās noveles, jāpiemin "Sandman", kas, par spīti aprautajām beigām un atsevišķiem vājiem izlēcieniem, no mana komiksu top5nieka izstumt nespēs vairs itin nekas.
linkh

Comments:
From:[info]chaika
Date:January 29th, 2010 - 07:14 pm
(Link)
Tev vajag piedraugot es_shobrid_lasu.
[User Picture]
From:[info]eerenpreiss
Date:January 29th, 2010 - 07:47 pm
(Link)
es uzzinātu pārāk daudz, puostojot pārāk neatbilstoši. Kā manā subjektīvismā teju vai objektīvāko ieskatu cibiņu ne-cibiskajās pasaulēs šo kopienu gan vērtēju ļoti augstu.
From:[info]chaika
Date:January 29th, 2010 - 07:52 pm
(Link)
Tu nu gan māki mežģīt tekstu!!!

Nu bet es tagad lasu "Goa sindrom" no kaut kāda krievu autora - man laikam nepatiks, bet nu lasu, ja prasi.
[User Picture]
From:[info]tanstaafl
Date:January 30th, 2010 - 04:15 pm
(Link)
Es tieši mēģinu lasīt Azimova robotstāstu kolekciju. Ar uzsvaru uz "mēģinu" — pagaidām es izlasu stāstu, nošausminos par to, kā var uzrakstīt (un turklāt iedomāties publicēt!) kaut ko tik neticami sliktu, un nolieku grāmatu malā līdz nākamajam drosmes uzplūdam. Ciktāl atceros, "Es, robots" un vēl šis tas no Azimova gan man likās gluži ok, tāpēc pagaidām pieņemu, ka varbūt stāsti vienkārši ir sakārtoti hronoloģiskā secībā, sākot ar pirmajiem drausmajiem skribelējumiem.