There's life - Fri/n/d/ge [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Fri/n/d/ge [Jun. 28th, 2009|11:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]
[ausīs |Labradford - V]

Par spīti SC nopietnajam fanu pulkam ar [info]martcore priekšgalā, imo, seriāls "Fringe" ir draņķis. Tiku līdz astotajai sērijai, bet vērojama progresa nav. Vienīgais, kas pavelk, ir t.s. katras sērijas pieteikums un profesors (bet tikai reizēm), viss pārējais pārāk atgādina virkni citu seriālu pat man - lielākoties TV kastē kaut ko redzējušam pilsonim. Nav ne jausmas, no cik produktiem Fringe vispār ir montēts.

Pāris piemēru, kritērijus piemērojot vietējos platuma grādos demonstrētiem brīnumiem. Seriāla atslēgvārdi=korporācija/valdība/'struktūras'/paranormālais-parazinātniskais --> sazvērestība vs daļēji neitrālu pētnieku (kam skeletu pilni skapji) komanda - der gan X-faili, gan Psi-faktors, Alias, arī Emulators. Tēli: galvenā varone ir Nikitas, Aliasa un (dumjas) Skalijas krustojums, Trakais Profesors īpašus komentārus neprasa un ir traks arī burtiskā nozīmē, ar 'snova v svoboģe' dīvainībām atgādina Džerodu, dēls - noziedzinieciskas pagātnes vunderjunošs ar kaut kādu skeptisku smīnu sejā, Galvenās Varones Galvenais palīgs - tipiskais iejūtīgais čalis ar nelaimīga bulterjera skatienu, asistente Astrīda man patīk, tāpēc neko neteikšu. Autori nav spējuši no X-failiem nepārņemt aģentu skraidīšanu ar pistolēm un kabatas lukturīšiem pa gaiteņiem, tos, tāpat kā Hausa-CSI stila ar upuriem saistītus fizioloģismus ieliekot to teju katrā sērijā,

Rezumē - pilnīgi nevienā elementā Fringe nepārspļauj iedvesmas avotu un kā smorgasbords ir garlaicīga huiņa (TM) Jā, un vēl tas gandrīz nemaz nav seksīgs. Eju skatīties "Lie to me" - lūk, tīra un svaiga manta.
linkh

Comments:
[User Picture]
From:[info]str
Date:June 28th, 2009 - 11:47 pm
(Link)
vēl Mentalist ir ok
From:[info]eerenpreiss
Date:June 29th, 2009 - 12:24 am
(Link)
pierakstīju, paldies.
From:[info]
Date:June 29th, 2009 - 12:16 am
(Link)
noskaties Transformerus.
diezgan smieklīgi joki viņiem tur :)
From:[info]eerenpreiss
Date:June 29th, 2009 - 12:25 am
(Link)
lūk, par 2ajiem transformeriem es daudz daudz vairāk gaidīju dvd kvalitātē novelkamus vačmenus. cits žanrs, un tomēr.
From:[info]
Date:June 29th, 2009 - 12:39 am
(Link)
otros jāiet skatīties ķinītī, tas tomēr episkais lielā ekrāna grāvējs.
es šodien tik pirmos noskatījos, un biju ļoti patīkami pārsteigta.
[User Picture]
From:[info]eerenpreiss
Date:June 29th, 2009 - 12:53 am
(Link)
pirmos kā reiz uz lielā ekrāna skatījos, bija interesanti, tik žēl ka luvstūriju un ET alūzijas nelikvidēja jau montēšanas procesā:)