Tue, Aug. 17th, 2004, 10:32 pm
nedaudz par ebreju vēsturi

ebreji savu neizmērojamo intelektu un saprātu ir guvuši no dabas,protams,tas ir -no putniem,dzīvniekiem,ķērpjiem,akmeņiem,arheoloģiskajiem izrakumie un dinozauriem.

kāda teika,kas neapšaubāmi ir patiesa,stāsta,ka kāds senebrejs, stundām ilgi sarunājoties ar akmeni ceļa malā un smeļoties no tā ārprātīgi daudz zināšanu,bez kurām nebūtu ne graša vērts,ir atklājis mūsdienās neapstrīdāmo un simtsreiz pierādīto faktu,ka zeme ir trijstūrveida. nu,protams,plakana trijstūrveida,tas jau visiem zināms. kāds cits ļoti sens ebrejs vadoties pēc ķērpju un dzegužu stāstītā, ir uzgājis Paša Ādama un Ievas kapavietu, kura atradusies zem LĻVĻP,tas ir, Latvijas Ļoooooooooooooti Veco Ļaužu Pansionāts,kuram gan ar to nebija nekāda sakara, un šo kapa vietu arī atracis,kā jau teicu tur bija Paša,Ādams un Ieva. Izsenis ir klausīti nostāsti par Ādama seksuālo orientāciju, un tieši šis senais ebrejs pierādīja, ka Ādamam bija mīļdraudziņš pundurebrejs Pašs,ko pierāda savdabīgā poza Ādama un Paša kapavietā(viņiem tā bija kopīga).Viņš arī pierādīja, ka Ieva ir nobeigusies no tā ābola,kurš atradās pie viņas labā pleca, līdzās svētās čuskas ķermenim(kāda cita teika stāsta,ka čūskai arī nevisai ritīgi ar to orientāciju un, kad viņas jau iemīlētā ieva nomirusi no ābola kodiena,tad viņai uznākušas pašnāvnieciskas tieksmes,un tā kā ābola vēl bija daudz.....bet tas jau ir cits stāsts). Beigu beigās laikam būs lieki piezīmēt, ka arī pats Radītājs bija ebrejs. Muļķīgi,ka to pieminu,tāpat visi zin.

paldies

Wed, Aug. 18th, 2004, 11:05 pm
[info]ebrejs

malacis biedr ebrej!

Tue, Aug. 24th, 2004, 09:05 am
[info]tati

Es zinu, ka tu to gribi. Es zinu, ka tu to gribi. Jaa, tu gribi uzrakstiit veel un prieceet sava liigavainja acis ar ko neaprakstaami burtotu. Jaa, uzraksti!...

Tue, Aug. 24th, 2004, 12:44 pm
[info]ebrejs

:) pacietību