nelien. kas teu te sasodiic mekleejams :))) nee nu ja jau citaadi nevar... - Day

Saturday, November 5, 2005

9:38AM - par tiem pashiiem aizvakardienas 100 :)

tikai sodien beidzot noskatiijos tik daudz aprunaato kultuuras raidiijumu :))
ha! tak tur nekaa nebija!! par ko taada burzma? vieniigais, kas tur bija - neprofesionaals raidiijuma vadiitaajs! (sorr. man nau nekas personiigi pret so cilveeku) bet taa vietaa, lai novadiitu sarunu, vinjsh palkljaavaas, un tika parauts liidzi attieksmei, ko studijaa bija ienesushi viesi. taa ir elementaara neprofesionalitaate. nekas vairaak.

no shaadiem viesiem tachu vareeja uztaisiit super truper raidiijumu!! garanteeju!

bet vinjsh vienaa briidii it kaa nosplaavaas, un saciija, nu ja te vis juuk un bruuk, tad es ar...
ak jaa - un sasaiste ar prezidentes vaardu un vairoshanos gan bija aarpraatiigi banaala :((

bet toties - diskusijaa appolo gan turpinaas turpat vai gjeniaali texti. :) luuk, ko atbild raxtnieks peec neskaitaamiem uzbraucieniem par vinja veelmi demonstreeties un vinja domaashanas trauceejumiem:

"Frīdvalds 12:59 04.Nov.
Daži vismaz arī kopoties grib un var atšķirībā no citiem, kam fiziskās attiecības pazīstamas tikai no ievērojamu raxtnieku grāmatām. Hm, interesanti, kas gan skaistajā kopošanās aktā varētu būt tas, kas te dažos izraisa tādu nepatiku? Pilnīga neizpratne valda manā divpirxtu pierē!"

un veel sis:
Frīdvalds 13:29 04.Nov.
Vispār, lai izglītotu tautu, dotu iespēju viņiem salīdzinot ar citiem piemēriem, saprast, cik patiesībā studijā nosvērti izturējāmies mēs, LTV1 noteikti vajadzētu sniegt skatītājiem iespēju noskatīties vecum veco Anglijas TV ieraxtu no tās reizes, kad uz saarunu tiešajā ēterā pirmo reizi tikai uzaicināti Sex Pistols:)"

arii tiesa. :)
bet piilju diikjis jau vinjlnjojas pat no nekaa...:)

(1 comment | comment on this)

1:34PM - par saudziigu modinaashanu

kaads, kura varaa ietekmeet mazus notikumus (man ir aizdomas, ka soreiz tas bij maajas garinjsh), skjiet, ir noleemis man atgaadinaat veco labo - "pakusties tik, un viss notiks tieshi preteeji tam, kaa tu iedomaajies"... :) luuk:
shoriit, ieraugot, ka blakus istabaa gultas virzienaa uz griidas izkaartotas: pie durviim viena kurpe, solja attaalumaa otra, taalak taadaa pashaa rakstaa zekjes, jau gluzhi blakus gultai - dzhinsi... gultaa miiljotais viirietis kreklaa un bez redzamaam dziiviibas paziimeem, nodomaaju - labi, soriit buushu jauka, miilja, nemaz nedusmoshos... pietiek jau visapkaart asumu un visvisaadu suudu. neba jau nu deelj taadiem siikumiem, ka vakar balles karstumaa piemirsies, ka shodien draugu kaazas... tak veel paaris stundas laika. gan kaut ko izdomaashu... taaks - ko gan es vinja laabaa tadu jauku varu izdariit!? kljuuda buutu tagad pamodinaat. nedriikst. un galvenais ne par strauju. bet peec stundinjas tik pat buus jaamodina. hmmm.... nolemju aizdoties uz veikalu un iepirkt mineraaluudenjus (tiesi beigushies), alkazelcerus, burcinju marineetu piparu, paku kefiira... nu varbuut vel kas labs ienaaks praataa. tad ar shaadu komplektu pie gultas modinaashanas process vareetu buut saudziigaaks! (ha, ha...)
BET
atgriezhoties pie maajas aardurviim, secinu ka eesmu atstaajusi iekshaa atsleegas. (!!)...:) kaadu briidi grozos ar visiem debiilajiem iepirkumu maisiem rokaas, meegjinot izsheemot kaadu sakariigu da logjisku risinaajumu. iepirkumi smagi, griezhas rokaas. gluzhi nevilshus novietoju maisus un apseezhos uz trepiiteem pie aardurviim. protams, tiesi shajaas chetraas minuutees, garaam paiet divi pazinjas, no tiem, kas mani redzejushi nekraasojushos ar kefiiru un mineraaluudenjiem seezhot uz ietves riigas centraa...nekad to nesapratiis :)) ok .nu taa ir vinju probleema :)
bet maneejaa - saak salt. :( nolemju tomeer zvaniit. telefons atbild: „adresaats nav sasniedzam!” ha, ta nu gan jaunums, pati zinu! labi, aardurvju koda zvans mums gana sklaljsh un izteiksmiigs, istabai durvis uz koridoru valjaa – ir ceriibas, ka sadzirdees. Kaadu briidi veel shauboties, tomeer spiezhu pogu. veel... un veel. naakas spaidiit sasodiiti ilgi – tak tomeer, dzirdu, kaa koridoraa nobliikshkj mazaa baltaa klausuliite un paliek karaajamies vadaa, tomeer durvis man top atdariitas... arii dziivoklja. kameer uzkaapju, dzirdu vairs tikai skalju istabas durvju aizsishanos. Meegjinu gan veel ko piiksteet – piedod, es taa negribeeju!!! tas nebija pret Tevi!!!! es tieshi gribeeju Tev labu, gaaju peec kefiira....aizmirsaas atsleegas....
un spogulii ar acu kaktinju pamanu maajas garinju smiinam....
ak, tu, mazais maita taads!!!

(comment on this)

2:23PM - par lauliibaam...

lieki piebilst ka uz kaazaam dosimies vien vakaraa :) bet tas pat labaak... slikti panesu sii pasaakuma oficiaalo dalju. ja veel bazniicaa, taa skaisti, vai ja tie ir ljoti tuvi draugi - tad jau savaadaak.
bet taas briesmiigaas iestaades - kaa vinjas sauce - lauliibu regjistraacijas nodaljas vai kaa, man uzdzen shermuljus. kad izgaajusho rezi piedaliijos shaadaa pasaakumaa, roka bija glushi zila no kniebshanas sev, lai nesaaktu skalji smieties par to aarpraatu, kas tur bij jaadzird. daama sveetsviniigu seju un gluzhi nopietni kaut ko klaastiija par to, ka ar sho savieniibu muusu valsts ir ieguvusi jaunu gjimeni... taa it kaa divi cilveeki preceetos ne taadeelj, ka grib buut kopaa viens ar otru, bet gan lai balstiitu sho valsti un vairotos latvijai...:))) aaaaaaaa...

taa arii neesmu liidz galam sapratusi, kaadeelj iisti ljaudis precas? ja atmet ticiibas un "vecaakiem par mierinaajumu" argumentus... kaadeelj rodas vajadziiba publiski apliecinaat, ka es kaadu miilu? :)

(5 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day