26 Janvāris 2009 @ 00:22
pēc..  
pēcmises jauniešu sanākšana bija tīri ok. mans īmo garastāvoklis nelika par sevi manīt un vairāk vai mazāk viss bija kārtībā.
meitene no polijas, kas pēc 2nedēļām brauc prom, kā uz atvadām bija atnesusi poļu vodku. priesteris teica, ka baznīcā piedzerties drīkstot. hmm, pagrabiņā kaut kas tāds laikam vēl nav pieredzēts. un man jau likās, ka ūdenspīpe ir kaut kas, par kura atzīšanu tādā vietā varētu šaubīties :D priesteris gan ar mums kopā nepalika, jo viņam šodien 4 mises jau bija bijušas. ā, viņš mums vēl vīna pudeli iedeva.
2 džekiņi no Itālijas bija uztaisījuši lazanju un tiramisu. garšīgi, jā. vismaz savādāku ēdienu dabūju :D
interesanti jau arī parunāt ar citiem cilvēkiem kaut bišķīt. kaut ko jaunu jau ar sanāk uzzināt, pat, ja tagad tā neliekas, bet noteikti kādreiz noderēs kaut kas, ko atcerēšos, bet tajā brīdī pat nebūšu īsti piefiksējusi kā svarīgu esam.
katrā gadījumā tādveidīgi pasākumi kaut katru otro svētdienu tomēr nāks par labu man. es tā būt domāt.
tad vēl telpa, kas jauniešiem paredzēta. tā kā šodien bija ēdiens un mēs bijm samērā daqudz sākumā, mēs bijām citā telpā. bet es redzēju to īsto. O_o tur bija lieli, sarkani, nenormāli forši pufi, uz kuriem sēdēt, melni ādas dīvāniņi, biljarda galds, galdiņi ar krēsliem, televizors, mūzikas centrs.. nu jā, tas tā īsumā. man liekas, derētu uz pagrabiņu varbūt kaut ko pārvietot. :D

tā kā ir svētdienas vakars, tad mans garastāvoklis ir puslīdz okēj, kā jau tas parasti ir svētdienas vakaros. gribu, lai tā paliek kaut mazliet ilgāk.
 
 
Stāvoklis: svētdiensvakarīgs mazliet
 
 
( Post a new comment )
uz_acs[info]uz_acs on 27. Janvāris 2009 - 21:26
spriežot pēc atkarīgo skaita, pašlaik smuku vampīrpiekritēji ir divi latvijas pagrabiņā. :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)