dūjūkēr? ([info]duujuukeer) wrote 4. Novembris 2009, 22:07
pārskats.
šodien izkāpu nepareizajā pieturā. bet labi, ka tikai 1 par ātru.

12.novembrī taisās vaļā izstāde ar cianotīpijas darbiem. olimpiskajā centrā. diez, tas ir tas, kuru es domāju - pāri tiltam, kur iet slidot? tur būs bilde, kur ir redzamas Alise un Agnese. Varbūt, ka beigās pat sanāk tā, ka tā ar abām Annām irī ir. lai arī kā, šķiet ka šī bīs pirmā reize, kad kaut kas mans būs rāmī un pie sienas, lai arī nekas baigi nopietns.. tik un tā mazliet jocīgi.

visu laiku nobīstos, kad man atnāk sms. stulbi.

dikti daudz darbi, kam jāvelta dikti, dikti daudz laika 3d maxā. nepatīk man viņš. nenormāls čakars. priekš apjēgšanas, kā viņi to visu dabū gatavu jau interesanti, bet lai es tur nopietni kādreiz strādātu - nēē. pārāk briesmīgi. pārāk daudz kas jāatceras un jāzin. man galvā nav otrs dators.

"Katrā brīvajā nedēļā viens mājasdarbs. Kārtīgs darbs, nevis skice. Jums ir 7 dienas laika, varat zīmēt no rīta līdz vakaram": teica Erbs. Un es zinu, ko es darīšu visu janvāri, Ziemassvētku laiku un starp Ziemassvētku - Jaunā gada laiku. Jā, jā, protams, mēs varam zīmēt 7 dienas no rīta līdz vakaram ar vienu roku, gleznot ar otru, vēl usb portā pieslēgt kādas papildus ārējās smadzenes un vienlaicīgi ģenerēt idejas citiem darbiem. Un labākajā gadījumā vēl pāris pārus ar liekām rokām arī pieslēgt, lai vienlaicīgi no rīta līdz vakaram varētu 3d maxā strādāt, mazlietiņ Indizainā žurnālu pataisīt un vēl kādu bildi fotošopā apstrādāt. Ideālā gadījumā varētu iemācīties būt 2 vietās vienlaicīgi, tad tam visam paralēli 24/7 varētu vazāties apkārt un visu fočēt. hmm.. vēl tik miegs un ēšana jāatmet - mūžīgā problēma.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: