dziedamzars - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
putns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 9th, 2013|01:04 pm

dumshputns
Tā, es tagad varu palielities, ko brokastīs ēdu. Labāko olu sacepumu mūžā, tā ja. Uz grillētas rudzu maizes ar diedzētiem graudiem, ar grillētu tomātu un grillētām bekona šķēlītēm, desertā (!) spinātu mango zemeņu vīģu dateļu ingvera smoothy, un pēc tam kafiju kautkādu brīnišķīgu, pagatavotu no pelējuma sēnēm izskalotā mokas ķobī.
Un ziniet, kā gatavo labāko olu klopi pasaulē? Uz pannas (ar keramikas pārklājumu, ielāgojiet) uzsit piecas olas, pagaida, lai nedaudz aprauj, tad samaisa, neklopē, un beigās pieliek saldo vieglo krējuma šļuku, arī samaisa. Tad tad maisījumam ir balti dzeltena strāvota tekstūra, un garša ir emeizing!
Zēnam ir padomā vēl ašpadsmit veidi, kā pagatavot olas brokastīm. Un, haha, šo viņš arī izmantoja par argumentu, kāpēc man palikt pie viņa pa nakti toreiz, kad vēl nepaliku. "i make the best poached eggs ever " :) . Es atzīšos, tā ir neapšaubāmi derīga un pievilcīga kvalitāte, šī interese par izcili pagatavotu ēdienu - man ir radusies vēlme viņu aizvest uz sēņu medībām un nēģu copi mazajā latvijā. Bet no sākuma, iespējams, tomēr aizbrauksim uz viņa dzimto ciemu zvejot austeres.
Un savādi vai nē, papildus šīm foodporn iezīmēm, mēs abi tīri labi priecājamies par nocenojumu medīšanu lielveikalos - nu tādas hiēnas tomēr bišķi arī.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.