Etiķis |
[Jan. 15th, 2015|02:08 pm] |
Rīsu etiķis, šerija etiķis, balzamiko x2 veidi, vīna etiķis, vīnogu etiķis, mango balzamiko etiķis, sidra etiķis.
Tāda mums neliela kolekcija, gatavojam gan cepot, sautējot, gan salātos.
Es nekad neesmu gatavojusi ar etiķiem, ja nu vienīgi kāpostu salātiem nedaudz, uzmanīgi piešaujot klāt.
Kāpēc? Tāpēc, ka bija iemācītas bailes, jo etiķi pārdeva etiķa esences veidā, un mācīja, kā uzmanīgi ostīt, vēdinot, pirms kaut kam liet klāt, kur nu vēl garšot, nē, kur nu! Tā nu man bija etiķis ieķeksējies kā bīstama, un tāpēc apejama substance. |
|
|
Comments: |
vane? cik nebija dzirdēti šausmu stāsti kā kāds,kāda pašnāvību taisījuse, bez trahejas palikuse... brrr. tapēc aizdomīgs skats pat uz balzāmetiķi, kurš ir tikpat intensīvs kā gaišā sojas mērce ar kuru tik labi pie pākšaugiem iet kopā (vēl tuč tuč linsēklu eļļa der klāt).
Jā, haha, mums tak vēl lietišķajos bija ķīmijas pasniedzēja, kura spurdza, stāstot par draudzenes meitas metāla trahejas protēzi, arī dēļ etiķa. Bet tad viņa nomira no vēža, tā pasniedzēja, un es sapratu, kāpēc viņa tā uzjautrinājās par dzīves traģēdijām. | |