Welkam to a.r. - bildes [entries|archive|friends|userinfo]
dreamisover

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

bildes [Apr. 21st, 2006|09:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dreamisover
Date:April 21st, 2006 - 10:11 pm
(Link)
vēderā.
paklau bilžu speciālist - kapēc vertikālās bildes rādās horizontāli?
[User Picture]
From:[info]punkts
Date:April 21st, 2006 - 10:21 pm
(Link)
no manis tāds bilžu speciālists, kāds no manis Lomonosovs (padomāt par labāku variantu). man beidzās flikrā pro akaunts, ko man viens nepazīstams cilvēks bija uzdāvinājisu n tie cūkas man visas pāri par trīstūkstoš bildēm paslēpa. atstāja pēdējās nieka divsimts. vai nak akūti? bet ja es atjaunošot, tad viss parādīšoties atkal, nekas neesot izdzēsts, viņi mierināja.

tagad kad esi mani uzklausījies, pie lietas. vai inbox tev tā ķēmojas? es neesmu lietojis inboxu, bet varbūt viņiem ir opcija bildes rotēt? tas ir tā, ka pirms liki bilde tev bija vertikāli, bet ieliki un ir horizontāli? ņikrasivo adnako. es tūlīt atkal aiziešu pie tevis un tad ar rūpīgu iepazīšanos došu galīgo slēdzienu.
[User Picture]
From:[info]punkts
Date:April 21st, 2006 - 10:27 pm
(Link)
pie informācijas par bildi viņš rāda, ka ir rotēts par 90 grādiem. varbūt pamēģini ielādēt tā, kā tev ir kad tu no fočika ielādē kompī neko negrozot, varbūt, ka tad viņš ieliek normāli. kad skatās inboxā thumbnail, tad ir normālā stāvoklī, bet kad uzsiepž, lai dabūtu lielu bildi, tad ir vertikā-horizontālais nepareizais manevrs. inbox šmaucās viennozīmīgi. jautājums ir kā būt attapīgākam par mašīnu. līdzīgi kā šahā dators cīnās pret Kasparovu. haha, smieklīgi vai ne? es savādāk tiešam nemācēšu atbildēt. foršas bildes, žēl, ka opija nav.
[User Picture]
From:[info]dreamisover
Date:April 21st, 2006 - 10:30 pm
(Link)
njaa, i gan mērkaķli tie flikri i boxi