Dreamera piezīmes - Rakstam atkal [entries|archive|friends|userinfo]
dreamer_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Rakstam atkal [Jul. 31st, 2004|07:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |ir ok]
[music |Alanis Morissette - Thank U]

Kaut kā dīvaini pēc mēneša pārtraukuma atkal rakstīt, pats nezinu kāpēc tik ilgi nebiju ielīdis šinī lapā??? Nonāku pie slēdziena, ka tas aiz slinkuma, nevis aiz aiņemtības, kaut gan kādu laiku laika man tiešām nebija. Skumji paliek tagad domājot par to, ka 2 no visiem brīvā laika mēnešiem ir jau galā un palicis ir tikai tāds nieks, tāds mazumiņš no tā jaukuma - atpūtas. Secinu, ka šovasar tā īsti neko neesmu izdarījis, neko neesmu sasniedzis, iespējams, ka vēlējos paņem trīs mēnešus brīvus :) Visa nauda, kas tika nopelnīta ir gandrīz iztērēta un iekrāt kaut kam lielākam tā arī nava izdevies. Toties kompis ir kārtībā savests, tagad vismaz ir vieta kur savu sviestu glabāt un nav katra filma pēc nokačāšanas uzreiz jācep matricā un nav jāgaida uz to, lai Winamps, Media playeirs vai Words atvērtos 3 minūtēs. Bet toties kompim ar lielu cieto un internetu ir mīnuss - tā ir atkarība - tagad lietainās dienās grāmatas ir malā, dzejoļu klade nav vērta vaļā jau pāris nedēļas - DC++ dara savu :0 Runājot par dzejoļu kladi es jau nebiju neko rakstījis tiešām ilgi, jo domas kopā nerīmējās un vārdi teikumos netik, bet aizvakar pagulēju slimnīcā un vakarā miegam nenākot sapratu, ka spēju vēl atrast kaut kādas banālas atskaņas :) (labi, ka bija piltspalva somā paķērusies līdzi ;0 ) Man laikam būtu jāizbrauc uz kādu nomaļu vietu, kur nav nekādu multimediju ierīču un vienkārši sakopot domas, lai galvā būtu kaut kāda kārtība.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:August 5th, 2004 - 05:15 pm
(Link)
ko Tu slimnīcā darīji?????????????????????????
uzraxtīsi kko, ko esi sarīmējis?
ņjā, tā debīlā skola ātri pienāks un ne Tu vienīgais nēesi paveicis, kas iecerēts.. es pat uz angļu val. kursiem tā arī neaizgāju, būs man kaput šajā gadā!

es jau tieši Tev taisījos raxtīt- ko Tu tik reti šeit rādies??? man ir garlaicīgi, vismaz bija, līdz pagājušajai 4dienai.. tagad jau vairs vispār naf laika palasīt, kas citu dzīvēs notiek, bet Tev gan vienmēr laiku atradīšu =) mazais, mīkstais spilventiņš ir atkal piepūties un gatavs stutīt Tavu galvu =P
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:August 5th, 2004 - 11:38 pm

Mmmmmmm Jaaaaaaaaaa!!!!

(Link)
Ko es darīju slimnīcā - satiku savu anesteziologu, pasēdējām, parunājām par dzīvi, bik iedzērām un nākošajā dienā pēc operācijas es jau varēju iet mājās :0

OK, tagad dreamer_ 1. reizi publiski uzrakstīs kaut ko no saviem "ievārījumiem":

Atkal rakstu
Par skatu
Par Mēness seju
Par Saules pēdējo deju
Par debess jumu
Par skatu skumju
Par sapni skaistu
Un rīta gaismu.

Tverot tumsas elpu
Ejot uz nakts telpu
Klusumā skan mans domu ugunskurs
Oglēs kvēl pasaules nogurums
Tas degs arī pēc Saules rieta
Tas nekusīs pat pēc sniega
Ne rudens vējš to bīdīt spēs
Ne pavasara smaids to iztraucēs
Cilvēce to novērtēs
Tik tad, kad Zemes krāsās izbalēs
Kad ūdens vairs netecēs
Un putni spārnus plest nevarēs.

Skaidrs ir debess jums
Mēness arī vairs neskumst
Viņam savs ceļš ir zināms
Mans gan ir neizdibināms
Tā ir diena, kas Mēnesi nomainīs
Bet vai arī mani kāds sagaidīs?
Vai tālais rīts arī man ko atnesīs?
Vai ļaudis reiz sapratīs?
Vai Saule to pamanīs?
Kāpēc zvaigznes no debesīm līst?
Kāpēc lietus vairs nav tik tīrs?
Kā agrāk..
Bet tu vēl jautā:
"Vai neiziesim laukā
Samērcēt drēbes
Un noskalot rokas
No darbiem, kas vienalga nesokas
Kas nosēžas
Kā vecas grāmatas
Kas plauktos krājas"
Bet lietus nerimstas
Un es saku:
"Iesim mājās!"

Te ir 3 dzejoļi, kurus es slimnīcā uzmetu uz lapiņas, kuru atradu džinsu kabatā un uz kuras bija skolas kabinetu nummuri (laikam vēl no pirmajām vsk. dienām, kad vēl īsti nezināju, kurā kabinetā kura stunda notiek :) vai arī tie bija domāti kam citam?) Ja ienāk prātā vari pierakstīt katram dzejolim nosaukumu, jo pašam prātā nenāk.

Pats nezinu kā varu atbildēt uz to jautājumu, kuram tu esi pielikusi 3 jautājuma zīmes, laikam pie visa vainīgs laika vecis, kurš kā vienmēr pa šmigai pārāk ātri to laika riteni dzen uz priekšu. Vispār nebiju es arī tik bieži mājās (dzīvojos pa laukiem), lai nospiestu to lielāku podziņu uz mana procesora, kas iedarbina kompi.

Gribu izsacīt MILZĪGO PALDIES par labajiem vārdiem - zini, tos tiešām ir patīkami lasīt.

P.S. Labi, ka spilventinjam viss ok, jo mana galva tāda smaga kļūst.......ķermenis arī pamazām gurst............
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:August 6th, 2004 - 08:23 pm
(Link)
Tev aklā zarna, vai kas cits?
labi, ka tagad viss o.k.
dzejoļiem nosaukumus negribu raxtīt, jo domāju, ka pašam autoram tie tomēr vistuvākie.. man ļoti patika! ĻOTI! dzirdi? ĻOTI, ĻOTI!!!
kāpēc neraxti žurnālā, bet tikai komentos vai arī atstāj savā blociņā? raxti! es Tevi izaicinu! citādi, kad mani satiksi, dabūsi pa kaklu =D otrais man patikās vislabāk, lai gan daudz reizes lasīju un nevarēju izšķirties, kurš labāk, jo 3. ir pieminēts lietus un man ļoti patīk dzejoļi par lietu..
spilventiņš tagad piecas pēdas virs zemes lido un cer, ka lidos vēl ilgi, jo negribas atgriezties tajā bedrē, kurā biju nonākusi- aizmirstot, ka var taču būt citādi!

RAXTI, RAXTI, RAXTI!!! vai Tu mani dzirdi? =)
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:August 8th, 2004 - 03:24 pm

Bedre

(Link)
Kas taa par bedri??
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:August 8th, 2004 - 08:12 pm
(Link)
dažreiz mīlestība nevis ceļ, bet gremdē... un iepriekšējās attiecības mani vienozīmīgi gremdēja, to es arī saucu par bedri, kurā biju nonākusi, nespēdama 2 gadus izrāpties no tā murga.. tagad esmu tikusi pāri ex.. ēnai un varu baudīt dzīvi ar citu cilvēku, kurš no manis neprasa lietas, kas īstenībā naf man raxturīgas un varu darīt kā pašai tīk, neuztraucoties, ka otram tas būs nepieņemami... vismaz tā būs vēl 1/2 gadu, jo ex.. tagad ir ASV, bet kas notiks, kad viņš atgriezīsies, es, protams, nevaru paredzēt.. bet ceru, ka ''bedrē'' neatgriezīšos =)