Dreamera piezīmes - Atšķirtais vai atšķirīgais [entries|archive|friends|userinfo]
dreamer_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Atšķirtais vai atšķirīgais [Jun. 20th, 2004|01:13 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |nu tāds...?...]
[music |Tasmin Archer - Sleeping Satellite]

Palasīju citu cilvēciņu dzīves gaitas...nespējam jau mēs tā arī iejusties tā pretējā dzimuma ādā, nespējam izprast tās viņas/a jūtas...tikai ceram, ka tam pretējam tās ir tādas pašas (vai līdzīgas). Ceram, ka arī viņi dažreiz jūtas ļoti vientuļi, ka arī viņiem ir skumji, ir vajadzīgs cilvēks ar kuru varētu būt kopā un kuram varētu uzticēties. Ceram, ka arī viņiem sāp šķiršanās sāpes - vienkārši ceram, ka neesam vienīgie, kas jūt un pastāv tieši šādā veidā šai pasaulē. Protams, ka katrs esam dažādi, bet tomēr, man liekas, ka spēcīgi cilvēkus ietekmē tas pūļa efekts - tu iekšienē (vai ārienē) jūties citādāks nekā pārējie apkārtējie, un tie tevi nesaprot, tu esi atstumtais, bet mīlēt un tikt sirsnīgi uzklausītam taču vēlas ikviens. Dažreiz arī es jūtos tā, bet ielūkoties citu cilvēku "dzīvītēs" caur šitās lapas starpniecību (vis labākās atsauksmes) saprotu, ka iespējams neesmu vienīgais tāds - tas nomierina :)
Šodien bij jāvada viens pasākums skolā un nez kāpēc bij tāds milzīgs uztraukums, ka nespēju kārtīgi parunāt, kaut gan varēju lasīju no lapas, nevis no galvas textu skaitīju. Uztraukums laikam no tā, ka apkārt tik daudz cilvēku un ļļļoootttiii skaistu meiteņu ;0 Kaut gan kurš ta klausās tajos banālajos izlaidumu textos..."nu tad neaizmirstiet mūs, nāciet ciemos, jūsu otro māju durvis jums vienmēr būs atvērtas, jūs kāpāt augstajā dzīves kalnā..." Bet ja tā padomā, tad ko jaunu un originālu var cilvēks izdomāt šāda veida pasākumā??? Ar ko varētu pārsteigt absolventus???Atbilde:viņi paši visus pārsteidza nodziedod rēcīgu dziesmu!
Šodien uz pasākumu ar vecākiem bija daudz sīko salasījušies un redzot cik dzīvespriecīgi un smieklīgi viņi ņēmās pa zāli, sāku domāt, ka viens maziņš cilvēciņš var tiešām atnest ļoti daudz prieka, un es vēlētos bērnus, jo tā ir pavisam cita atbildības sajūta un tu iegūsti daudz kā jauna dzīvē (man tā šķiet) Bet jebkurā gadījumā bija rēcīgi viņos noraudzīties :)
Vēl nesen redzēju kā mūsu futbolisti dabūja pirmo punktu Eiropas čempjos! Baigais prieks par mšu komandu un man tiešām neticās, ka džeki tik labi aivadīja šīs abas spēles un vispār tika uz EURO2004. Tā turēt!!!!!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:June 20th, 2004 - 01:31 am
(Link)
njaa, taa vinjsh i' skatoties citu ruupees, pasham paliek labaak.. dazhreiz gribeetos uz kaadu 1-2 dienaam paariet preteejaa dzimuma kjermenii un paskatiities kaa tas ir? ko dzheki runaa tikai savaa starpaa, ko vinji dara citiem neredzot, ko domaa, kas notiek vinju sirsninjaas utt. starp citu- visi vienmeer saka, ka siev. ir neizprotamas, bet peedeejaa laika noveerojumi ir, ka dzheki pashi nezin, ko grib, bet meitenes var skaidri un gaishi noformuleet savas veelmes..
ieprieksh domaaju vai iet kaartot shodien zaali, vai nee, jo ex.. maasai shon bija izlaidums un tas noziimee, ka kaartojot zaali buutu vinju satikusi, bet tad nospriedu, ka bezjeedziigi, jo taapat visu sakaamo vareeshu pateikt jaanjos!
njaa un beerni ir briinums.. tagad gan negribeetu =P, bet naakotnee gribeetu 2- puiku un peec diviem gadiem meitinju, jo vienmeer esmu gribeejusi vecaaku braali!
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:June 20th, 2004 - 02:15 am
(Link)
tik daudz ko esi saraxtiijis, ka gruuti visu uzreiz saprast.. Tu gadiijumaa neesi kaartiigi palasiijis manu zhurnaalinju? tas viss likaas tik paziistams..
jaa, un liels uztraukums bija taadeelj, ka smukas meitenes toch bija apkaart- noteikti! vismaz vienu smuku zinu, kas droshi vien izskatiijaas tik pat labi kaa vienmeer, bet tur jau neko nevar dariit, jo kaa es saku- paskaties, kas vinjai rados =] (tas, protams, bija attiecinaams uz kaarteejo ex..) =P

kaads bija izlaidums? smuks?
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:June 20th, 2004 - 04:33 pm
(Link)
Nē, es esmu arī tavu žurnāliņu palasījis (pēc ekonomikas eksāmena baigi pievēršu uzmanību uzdotajiem jautājumiem, proti, "vai neesi..." jāatbild nevis ar JĀ (neesmu), bet gan NĒ (esmu) :) Daudzreiz tam nepievērš uzmanību un sanāk sajaukt ;)
Izlaidums bij ok, Ansis un Kārlis labo dziesmiņu nodziedāja. Tā izlaidums kā parasti..svinīgi tērpi..apsveikumi..radi, draugi, puķes..vēl vairāk puķu..milzīgs klēpis ar ziediem..fotogrāfēšanās..un, protams, pa vidu direktora runa un bērnu smiekli :)
P.S. Rozenblatei klase baigo krēslu uzdāvināja :)
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:June 20th, 2004 - 11:41 pm
(Link)
jauki.. varbuut tomeer vajadzeeja aiziet- buutu gribeejies redzeet.. bet labot kaa vienmeer jau atkal neko nevar..
atliek vien nopuusties- eh... =D