Dreamera piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
dreamer_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Atšķirtais vai atšķirīgais Jun. 20th, 2004|01:13 am

dreamer_
Palasīju citu cilvēciņu dzīves gaitas...nespējam jau mēs tā arī iejusties tā pretējā dzimuma ādā, nespējam izprast tās viņas/a jūtas...tikai ceram, ka tam pretējam tās ir tādas pašas (vai līdzīgas). Ceram, ka arī viņi dažreiz jūtas ļoti vientuļi, ka arī viņiem ir skumji, ir vajadzīgs cilvēks ar kuru varētu būt kopā un kuram varētu uzticēties. Ceram, ka arī viņiem sāp šķiršanās sāpes - vienkārši ceram, ka neesam vienīgie, kas jūt un pastāv tieši šādā veidā šai pasaulē. Protams, ka katrs esam dažādi, bet tomēr, man liekas, ka spēcīgi cilvēkus ietekmē tas pūļa efekts - tu iekšienē (vai ārienē) jūties citādāks nekā pārējie apkārtējie, un tie tevi nesaprot, tu esi atstumtais, bet mīlēt un tikt sirsnīgi uzklausītam taču vēlas ikviens. Dažreiz arī es jūtos tā, bet ielūkoties citu cilvēku "dzīvītēs" caur šitās lapas starpniecību (vis labākās atsauksmes) saprotu, ka iespējams neesmu vienīgais tāds - tas nomierina :)
Šodien bij jāvada viens pasākums skolā un nez kāpēc bij tāds milzīgs uztraukums, ka nespēju kārtīgi parunāt, kaut gan varēju lasīju no lapas, nevis no galvas textu skaitīju. Uztraukums laikam no tā, ka apkārt tik daudz cilvēku un ļļļoootttiii skaistu meiteņu ;0 Kaut gan kurš ta klausās tajos banālajos izlaidumu textos..."nu tad neaizmirstiet mūs, nāciet ciemos, jūsu otro māju durvis jums vienmēr būs atvērtas, jūs kāpāt augstajā dzīves kalnā..." Bet ja tā padomā, tad ko jaunu un originālu var cilvēks izdomāt šāda veida pasākumā??? Ar ko varētu pārsteigt absolventus???Atbilde:viņi paši visus pārsteidza nodziedod rēcīgu dziesmu!
Šodien uz pasākumu ar vecākiem bija daudz sīko salasījušies un redzot cik dzīvespriecīgi un smieklīgi viņi ņēmās pa zāli, sāku domāt, ka viens maziņš cilvēciņš var tiešām atnest ļoti daudz prieka, un es vēlētos bērnus, jo tā ir pavisam cita atbildības sajūta un tu iegūsti daudz kā jauna dzīvē (man tā šķiet) Bet jebkurā gadījumā bija rēcīgi viņos noraudzīties :)
Vēl nesen redzēju kā mūsu futbolisti dabūja pirmo punktu Eiropas čempjos! Baigais prieks par mšu komandu un man tiešām neticās, ka džeki tik labi aivadīja šīs abas spēles un vispār tika uz EURO2004. Tā turēt!!!!!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.