Ideju arhitektūra - Šīs dienas diskusijas jautājumi. [entries|archive|friends|userinfo]
a girl

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Šīs dienas diskusijas jautājumi. [21. Apr 2010|14:56]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkķēpāt

Comments:
From:[info]simbel
Date:22. Aprīlis 2010 - 11:40
(Link)
Es nesaprotu, Tu vakar nebiji ētikas lekcijā vai kā? Krāpšana paliek krāpšana. Es jau rakstīju, ka var ar domu spēku ārstēties arī dzerot tēju ar citronu. Ka var uzlabot medicīnas sistēmu, apmācīt ārstus būt atsaucīgākiem un uzmanīgākiem. Var darīt visu ko, nevis ļaut popularizēt pseidozinātnisku bleķi.

(Piedod par spamu, Unda!)
From:[info]simbel
Date:22. Aprīlis 2010 - 14:28
(Link)
"Ceru, ka vismaz kādam šis raksts liks vairāk padomāt par savām izvēlēm attiecībā uz veselību, būs sniedzis noderīgu informāciju un lielāku izpratni par to, kāpēc ne visa alternatīvā medicīna ir vienādi stilīga [..]"

Ja, piemēram, šis tev izskatās pēc traka terorisma, lai tā būtu. Nav runa par uzmācīgu pierunāšanu, bet par informēšanu un racionālu spriešanu.
From:[info]areems
Date:22. Aprīlis 2010 - 17:28
(Link)
pagaidi, es sapratu pareizi? iešņaukt 60 latus par stundu konsultācijas, kuras laikā cilvēkam tiek piehuiņota galva ir okei, bet par to rakstīt un runāt - terorisms? čista?

es saprotu, ka tev tas var likties pārsteidzoši, bet ir cilvēki, kuru dzīves, khe-khemm, neaprobežojas ar piekošanos piekdienaaahhhhhhhsss vvaaggarāāā. ne visiem paveicies ar uzvārdu, kas ļauj dzīvot eternālā čillā.
[User Picture]
From:[info]dreamcatcher
Date:23. Aprīlis 2010 - 09:09
(Link)
Bez personīgiem apvainojumiem, lūdzu! Domāju, ka Tu pats zini, ka tā nav pareiza "aizstāvības" forma.
From:[info]areems
Date:22. Aprīlis 2010 - 17:20
(Link)
jā jā, skaidrot nav vajadzīgs, jo to jau visi tāpat zina!!!11 dzīvosim draudzīgi un lai cilvēki pelna naudu, kā māk — nodarbojoties ar plaģiātu, šarlatānismu, reketu vai sīkajām zādzībām. no kurienes rodas tāds pohujs pret dzīvi, lai bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu novērstos no acīmredzamām netaisnībām?

tev taisnība par to, ka cukura graudiņi NEKO NENODARA tavam organismam. neko labu tai skaitā, ko gan nevarētu secināt pēc tā, ko apgalvo tavas draudzenes vecāki. "ārstējoties" ar domu spēku var ielaist kaites, kas šādai ārstēšanai nepadodas. KAS ŠEIT TIK SAREŽĢĪTS?