drako

(no subject)

Mar. 29th, 2004 | 12:25 am
From:: drako

Nu kaa reiz par smadzenju "nedokumenteeto" funkciju darbiibu iet runa. Informaacijas daudzums ir pietiekams un atrodas visapkaart mums un ar to saduramies ljoti biezhi. Vienkaarshi modernajam cilveekam ir taads nikjis visu, ko vinjsh nevar analiitiski saprast un eksperimentaali pieraadiit, to vinjsh noliedz. Neredz, jo nesparot un negrib redzeet.

tikai veel viena liidziiba - Viena skudra. Viens putns. UN. Religjiska kopiena. Skudrupuuznis. Gaajputnu kaasis. Viens cilveeks.

Viena skudra ir stulba un naavei nolemta. Viens putns labaakajaa gadiijumaa speej orietneeties 100 km raadiusaa. Viens cilveeks ir vaajsh un nespeeciigs.

Skudru puuznis ir vesela organizaacija, kas buuvee un veic sarezhgjiitus procesus, kas paliidz tam izdziivot. Putnu kaasis ir pietiekoshi "gudrs" lai vaiktu paarceljojumus tuukstoshiem kilometru attaalumaa uz konkreetaam ziemoshanas vietaam un atpakalj. Cilveeks ... ;-)

Jaa pesteljojoshi tas izklausaas. Bet es to pesteljoshanu savulaik ar lielu interesi peetiiju ... Ljoti daudz ko gribeejaas saprast ...

Link | view all comments


Reply

From:
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.