(no subject)

« previous entry | next entry »
Jun. 6th, 2005 | 06:58 pm

Vispār sviests ar to gentoo ...

alsamixer settingus neatjauno ...
shockwawe-flash nezkāpēc skaņu neatskaņo pat tad, kad mixera settingi ir salaboti ...

mozilla uz vienas no platformām nekompilējas. Pareizāk sakot - nelinkojas. Uzliku tur mozilla-bin, bet tas regulāri "krīt ārā".

vmware itkā noinstalējas, bet viņas sākumskripti nepalaižas pie datora pārlādes. Zem slakvāres itkā bij vienkāršāk - viss aprakstīts, kas rokām jādara, to izdari un viss strādā.

:/

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {8}

D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: Jun. 7th, 2005 - 09:09 pm
Link

Hmm. Itkaa es vmwari ieliku ar rc-update bet jaapskataas veelaak veel reiz.

Tas ir fakts, ka nevaru pierast pie gentoo filozofijas, ka katrs softs, ko instalee veel atsevishkji jaakonfiguree lai palaistos pie ielaades (ja paredzeeta taada funkcionalitaate).

Starp citu - jautaajums:

Freebsd un slaks instalee savu ftp servisu, kas nodroshina iespeeju lietotaajam sleekties savai ~user direktorijai un tam nav nepiecieshama pat kaada konfiguraacija. gentoo man instaleejas vispaar bez FTP. no visiem, uzliku proftpd, un vinja konfiguraacijas tuuli (liekas gproftpd, vai kaut kas taads). Jautaajums - ko no visiem ftp servisiem izveeleeties un kas jaaliek konfiguraacijaa, lai panaaktu ieprieksh mineeto servisu (nu tipa ftp:user@host.lv ar paroli ljauj automaatiski autorizeeties uz host/~user direktoriju - ar visaam lietotaaja tiesiibaam)?

Reply | Parent