(no subject)

« previous entry | next entry »
Jun. 6th, 2005 | 06:58 pm

Vispār sviests ar to gentoo ...

alsamixer settingus neatjauno ...
shockwawe-flash nezkāpēc skaņu neatskaņo pat tad, kad mixera settingi ir salaboti ...

mozilla uz vienas no platformām nekompilējas. Pareizāk sakot - nelinkojas. Uzliku tur mozilla-bin, bet tas regulāri "krīt ārā".

vmware itkā noinstalējas, bet viņas sākumskripti nepalaižas pie datora pārlādes. Zem slakvāres itkā bij vienkāršāk - viss aprakstīts, kas rokām jādara, to izdari un viss strādā.

:/

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {8}

D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: Jun. 7th, 2005 - 08:56 pm
Link

Nu par roku liikumu vai taisnumu ir bezjeedziigi striideeties - es gentoo lieku pirmo reiz un ja man buutu jaaliek tagad no jauna, tad es noteikti daudz ko savaadaak buutu dariijis.

Un, ja kas tur ir daudz visaadu sviestainu gljuku, kas gadaas celjaa. Vieniigais labums, ka nekas nav taads, ko nevar apiet un atrisinaat, pacietiigi salabojot, to, kas neiet un kompileejot no jauna.

Piemeeram instalaacijas apraksts, kas uz diska tev staasta, ka USE settingi jaalabo ieksh /etc/make.profile/make.defaults. Palaizhot emerge --sync shis fails nodzeeshas un visi naakamie emerge agraak vai veelaak saak bljaustiities par to, nevar kompileeties/konfigureeties

Nezinu. Savam athalon datoram stage failu njeemu no tiikla. Intel datoram stage failu njeemu no diska. Athalon stage failaa links2 nav. Nebija. Un pat emerge porta nav lai to dabuutu. nee nu labi - nepaardziivoju uzliku parasto links lai tiktu klaat netam, kameer x un mozilla nav nokompileejusies.

Nu un jaa. Nezinu kaada tev ir use konfiguraacija un citi flagi, bet es pats saduuros ar to ka 1) ja jau pashaa saakumaa nepalaizh emerge pkg-config, tad daudz kas nekompileejas (bljauj, japkg-config pa vecu) un 2) uz viena no datoriem taa pati mozilla instaleejas normaali, bet uz otra - nekaadi.

Ak jaa un tas, ka vinjsh kluseejot instalee nevis sun javu bet gan savu savu, man ar nepatika. Tur ir, IR nezheeliigi daudz knifu, un ja tos nezini, (un es tos nezinaaju, un daudz ko iespeejams nezinu jo projaam) tad taa sisteema tev sagaadaas daudz paasteigumu.

Un par to roku liikumu es jau teicu. Ar taadaam fraazeem, meetaajas tie, kas veel dziivo atminjaas par maates pienu, nevis pieaugushi cilveeki.

Reply | Parent