/vakardienas atmiņās/

« previous entry | next entry »
Aug. 9th, 2004 | 09:53 am

Mana laimes formula ir vienkārša ;-)

Ūdenspīpe ar pistāciju tabaciņu (paldies [info]jerrym, kurš mani ar to iepazīstināja :)) un Mielavs fonā, un ir labi ;-)

Jā un ļoti liela starpība ir kā skan muzons, kaut vai tas pats mp3 zem Winsozes un zem Linux, tāpēc, ka zem Windows&Winamp man skan plakanā stereo, un skaņa arī tāda ... soso. Linux&xmms māk izmanot visu manu stereosistēmu, visas sešas tumbas un skaņa iegūst patīkamu dziļumu un dzidrumu.

Jā un ... mmm ja jūs zinātu, kāda bauda ir laist vēsos ūdesnpīpes dūmus, tumsā, guļot ērti gultā pāri rokām, kas veļās tālāk pa visu gultu kā vēsi, biezi miglas vāli ...

Jā nu un protams maģiskā perspektīva ... cita perspektīva ...

Un jā, brīvdienas kopā ar [info]wendetta un viņas neatkārtojamo māsiņu ... burvīgi ;-)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {7}

D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: Aug. 11th, 2004 - 11:43 am
Link

Zini ... lai atrastu linuxi kuram jau nav preinstalēti kādi 5 - 6 kompilātori ir riktīgi jāpameklē ...

Mandrake man ir bijis un nokaitinājis līdz neprātam, tagad lietoju Slackware, bet iesācējam Mandrake labāks.

Slackware ir ļoti līdzīga konfigurācija, kā FreeBSD, un vispār vairāk pakļaujas dažādām izvirtībām, ko es ar viņu mēģinu darīt, bet Mandrake ļoti daudz ko dara automātiski, un ja es nepzīdams to sarežģīto automātiku mēģinu kaut ko pielabot pa savam prātam, tad sākas konfugurācijas tipa gļuki :(

palaid kaut ko tipa gcc -v

principā gcc ir tavs galvenais linuxa kompilātors, bet make to zinās palaist jau automātiski ...

manuāli gcc tev jālaiž, ja pats programmē, un neesi savam produktam uzģenerējis Makefile, kurā ir visas opcijas un komandas priekš make (Gnu make), pēc kurām viņš māk tavu produktu nokompilēt vai instalēt. Vienīgi ir vēl viens cits skripts, saucās ./configure, ... nezinu kā tas tiek veidots, bet ar tā palīdzību tiek pārbaudīta sistēma, vai iratrodamas visas vajadzīgās bibliotēkas / kompilātori / programmas uz datora lai produkts strādātu.

Nezinu vai palika skaidrāks kas ;-)

Reply | Parent