|
May. 27th, 2014|03:06 pm |
85ā vasarā es neaizbraucu uz Lotosu, paliku pilsētā, pieskolas fabrikā Uzvara, naglojam kastes zefīriem un citām marmelādēm. kā arī apgūstam krievu val. nenormatīvo leksiku. tur varēja piekļūt visādiem sīrupiem, koncentrātiem un krāsvielām. māšele, kas jau tolaik uzrādīja atzīstamas kulināres iemaņas un nebaidījās eksperimentēt, tovasar bija stāvā sajūsmā par manām līdzpaķertajām dāvaniņām :)
nesen izdzēru pudelīti Tarhūnfabrikas atspirdzinošā dzēriena Buratīnō - nu, tīrs šķidrais Monpansjē. lejam alus mucās Buratīnō. un papa Karlō blakus var iemērot labu bairīti. preferabli, bez mušām un to ģenētiskā mantojuma. |
|