per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

You say he's German? We have never heard of him! Sep. 12th, 2013|03:03 pm

dooora
pirms dažām minūtēm Latviešu biedrības nama Baltajā zālē (nē, nu varēja vēl mazu balkōniņu pie Mildas klēpja izbūvēt) svinīgi atklāta izstāde «Eiro - mūsu valūta». paukšķ žampanietis, mirdz ikri, zblīgo 3dē informācija, tēvišķi mulsi smaida Dombrovskis, Vilks un somu komisārs Rēns. gan jau, ka arī dažs labs letiņu komisārs ir Karēlijā sūdus taisījis, tā ka nu varam būt kviti.

izstāde ir bezmaksas. varēja jau nu vienu eirō izsniegt par atnākšanu, budžets tak nespiež.

«Turpinoties Ekonomikas un monetārās savienības izaugsmei, Eiropas iedzīvotājiem ir vajadzīga informācija par vienoto valūtu. Šim nolūkam EK ir izveidojusi ceļojošo izstādi «Eiro - mūsu valūta», kas tika atklāta 2007. gadā Briselē. Aplūkojot dažādajām tēmām atvēlētos izstādes fragmentus, Eiropas iedzīvotāji sev atklāj visu par eiro. Viņi uzzina par dažādajām valstu monētām un banknotēm, gūst informāciju par eiro vēsturi un no eiro izrietošajiem guvumiem un rod atbildes uz aktuāliem jautājumiem, kuru centrā ir vienotā valūta,» izstādes mērķi skaidro Rēns.

piedod par garo citātu. cirks ir atbraucis, klauni principā tie paši.

ir vēlme uztaisīt savu, subversīvo, stendu par eirōzīmes vēsturi un uzdāvināt Māmuļai.
tas būtu stāsts par to, kā eirokrāti slapanā konkursā nozog eirō zimbōla dizainu no vācu pensionāra, kurš 1975. gadā, bij uzštancējis tādu ģenērisku E un C hibrīdiņloguci, ar domu, ka to viendien varētu izmantot, teiksim, EuroClub vai European Championship. pensionārs gandrīz aizgāja ar sirdi kokleti rīklē, kad 1997ajā tēvē translācijā ieraudzīja Džeku Santēru prezentējam viņa veco monogrammu. un savlaik jau Aizenmengers Eirōsajuzam bija galma grafiķis, arī to stulbo eirōkvalitātes zīmi un eirōzvaigznes dizainējis, taču hedkvōrteros viņu vairs neviens neatcerējās. vot, šitāda laba un izsmeļoša izstāde bez €isenmengera taču neiet cauri.

bet tapetei es izmantotu šo te burtu veču saraksti par eirōzīmi.
tur vai ik frāze ir spārnota.

ej, roc.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.