per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 15th, 2007|06:34 am

dooora
nākas pīpēt belamorku, tas jaunais gaģušņiks lāčplēšvaldemāra stūrī, kur mājupceļā iegriezos pēc cigām, izrādījās & i quote: "ekskluzīvs striptīzklubs".
tikko ienācu pa durēm, man piesitās divi žaķetēs - a good cop and the bad cop. rēcīgi.
es te no huda (neibōr, ne robina), saku. man draugs uģītis bij šovakar ienācis ciemos un stāstīja, kā viņš pārzinot visas savas apkaimes zaņķes un zaņķus. gou sošal, mæn, es vairāk tā kā vēršos pie gudkopa, jo bædajam man ir cits teksts padomā, lai tik biki iesvilst. tad es saprotu, ka keksi ar valsts valodu ir pārāk tangenciālās attiecībās un pāreju uz Kukuškinu: "Да вы, мужики, не бойтесь - у меня мама в Швейцарии уже двенадцатый год в стрипаке работает." Gudais, dabiski, ieinteresējas: "Танцует?" "Какой, друг, танцует!? Я же сказал - мáма. В баре работает. Но базар-то мне ясен. Я тут из местных - решил наведаться, вот, сигареты кончились." Bædais ir pārbolījis acis, pētot šitā tirliņa prikidu, bet sarunā iesaistās ļoti pat korekti: "А мы тут с руководством решили, что как раз на местных работать не будем. У нас вход, будь добр, триццать лат."
Kā - arī vienkārši pēc cigām, ja vietējais puika atnāk?! Jā, pozitīvi atbild mūžīgais unisōns. Nū, džeki, es saku, lai jums ar menedžmentu jaunajā gadā izdodas atgriezties pie jautājuma par vietējiem, esmu pārliecināts, ka tur vismaz teorētiskajā plāksnē ir iespējami dažādi risinājumi, arlaburītu.
jauki, ka šie nepiesējās par priekšnamiņa piepilināšanu, un, vispār, man šķiet, tas bija sākums lieliskai draudzībai. šobrīd pie viņiem labprāt iegrieztos ar visiem trīsdesmit jūdasa grašiem, bet viņi strādā līdz sešiem, un man vispā ir jāstrādā. varētu jau uzrakstīt, cik kruta man šonakt gāja, bet spēka ir tieši tik cik ir - dušai, litram kafijas, divām norvēgu un pa piecām latviešu un igauņu lappusēm. tad būs bums un atā, un rīt vēl grāmatvedība un tas tulkojums, bļin, es nošaušos, ja nenodošu laikā.
a-acu priekšā vēl aizvien man abi jaunie draugi, atvadoties. cieti kā krams, bet no viņiem jau pil tā plastmasa, tu viņus kaut kā samīkstini.
tur jau tas sviests - viņš siltumā kūst.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.