per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sucker sucks football's balls Jul. 13th, 2007|08:12 pm

dooora
man ir jauns kaimiņš, uz nedēļu.
no lejas kāds zvana, es jau sapriecājos, ka tomēr kāds atcerējies par manu dubultdzimeni - drošības pēc palūrēju lejā pa logu. vīriņš tāds omulīgs, anglis, ar koferi.
saimnieks laikam bij piemirsis, ka šis jāsagaida. nu, kā vienmēr, nokārtoju štelles, ielaidu mūsu vecajā jumta dzīvoklī. drusku satusējām. futbōla fans gados, nodomāju. es te ar savu komandu atbraucu, viņš saka.
vecīt, es šonedēļ esmu gulējis trīsreizčetras stundas - KURA ir tava komanda? (tikai pilnīgs idiōts nespētu atšifrēt atbildi, kas greznojās šim uz krūts...) šis kaut ko noburkšķēja, ne ta Bristōle, ne ta, da nu pofig. es atceros, ka bija tāda Daugava, tas arī apmēram viss. izlasījis manās acīs pilnīgu "daugaviņu", Stīvs, tā viņš nosaucās, kad spiedu viņam atvadoties roku un aicināju rīt iekāpt uz tasi tējas, un piebilda, ka viņam labs čoms esot Garijs Džonsōns - nu, to taču es zinot, esot kaut kādu Latvijas komandu trenējis. zinu, es puslīdz ātri puslīdz sameloju.
nonācis savā kambarī, uzvilku ehidnu un ieniru tīklā. Stīvs, Bristōle, mana komanda. da jopčik - tiešām VIŅA: Bristol City priekšsēdis Stīvs Lansdauns (http://www.bcfc.co.uk/page/WhosWho/0,,10327,00.html )
Tad jau tiešām tikai tēju dzers, eifēmisms izgāzās.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.