per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Exceptiō firmat rēgulam Oct. 19th, 2021|02:42 pm

dooora
kā izņēmumu likumam, ka ziņas ir labas tikai tad, kad tuo nav, piedāvāju sekuojuošuo:
jums nebūs paskrējis secen, ka mani vecīši laukuos pirms gadiem trim iedzīvuojās nuo naidīgajām kaimiņu teritōrijām pāremigrējušā kaķenītē Mīcē, ļaužu sasistā un suņa sakuostā, kuras proverbiālais kautķermenis tai brīdī sastāvēja nuo 33% strutām un vēl 33 – nuo nedēļām 9ām iepriekš ieņemtiem kaķēniem, kuru pavisam izrādījās pieci. Pirmais piedzima nedzīvs, uotruo, knapi dvašuojošuo, paps, jūrnieks, nekavējuoties aizsūtīja uz jūŗeni, par kuo viņam, kā jūs man reiz precīzi norādījāt, pienākas administratīvs suods un krimināls nuopēlums, par kuo viņam, savukārt, stāv mežuonīga izmēra puoH.
lūk, svētdien nuosvinējām Fāčam 87. tobiš viņš acumirklī ieiet dubultās bezgalības gadā. a, ir tāds unikōds divām līmeniski paralēlām eļektruoņu mākonēm? axe Siri. she'll knoe. bet es nuovirzuos. vienvārdsakot, es dziedāt nemāku kā šķiru, bet duotajuos apstākļuos es pielēcu kājās un nuogauoduoju Sveix lajd Sīvuo kā nekad iepriekš, pirms „& tās sirsniņas” ieturuot Pāvula cienīgu pauzi. Pāvulam, citstarp, bija suns, taksītis, kuo viņš ikrīt staidzināja rajuonā. Tādi viņi man arī abi iearhivēti. Arī mēs Vecmīlgrāvī uz olimpiskuo 80tuo arī bijām pārgājuši taksīšuos. Līdz tam Stiebru ielas māju bija sargājuši vilki. Džeris bija pēdējais ciltsvīrs, ko sastapu. Pieaugušuo izteiktajās gadskārtās kā „pirms Džeŗa”, „kad Džeris vēl bija mazs”, „Džeŗa laikā”, „pie jaunā Džeŗa” man izteica daudz vairāk nekā partijas XXIY kongress, Hŗuščova atkusnis vai perestruojka. Bet es vispār šuo aizsāku ar kaķiem. karōče, vakar Mamā saka, ka esot apradusi ar zaudējumu, turklāt vārds „samierinājies” aizņem vismaz temporālu rindkuopu – es pat paguvu izkalt sev kapakmeni „SamieriJānis”.

ziņa tātad sekuojuoša: šuorīt plxt sešuos mājā ienāk divas mellas kaķenes, māte'n'meita. vispār jau viņas ir pelēki-rūsganas, brīvmūrnieces hrenovās.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.