per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Buttony in a day, or two Apr. 15th, 2020|07:42 am

dooora
ja jūsu bērnam nešķiļas botānika vai, gluži otrādi, šķeļas pārāk labi, kas ir vēl aizdomīgāk, kārtējo reizi rekomendēšu attālināti ielūkoties lietotāja crime_pays_but_botany_doesnt kanāllēs:

intro

hortikulturālās takas mūs vakar ar draugu izveda ārpus Rīgas, jo vīrusa ēnā izlēmu nerakāties pa misenēm, lai salasītu nepieciešamās pet-pudeles. tālab pasūtīju 144 divlitrenes no vietējā ražotāja un posos ceļā. īsi pirms izbraukšanas man zvana uzņēmuma pārstāve un bažīgi ziņo – cienījamais ser, ir neliela problēma ar jūsu pasūtījumu! jūs esat aizmirsis korķīšus pasūtināt :((
– paldies, korķīšus nevajadzēs, es tās pudeles uzreiz griezīšu kopā. drīz būsim.
jā, pļin, 24 centi štucerī bez pevna un bez korķīšiem. diezgan droši var pieņemt, ka viņi sagaidīja Eduardu Šķērroci ieronamies.
lai arī 144 ir 12 kvadrantā, iepakojums stipri atgādināja viegli iegarenu king-size matraci. un labi vien, ka tā, citādi mēs to vieglajā autiņā nebūtu ietūcījuši.
runājot par karalisko ģimeni, man te nesen pirmo, šķiet, reizi uzziedēja pagalam nomocīta Herbālā karaliene ar 100 nosaukumiem, no kuriem man pašam visvairāk patīk Kubas raudene. varētu joka pēc sēklas ievākt.



tā kā esmu atmetis herbālās inhalācijas un spiritālās imbibācijas, mani ar joni atkal apmeklē sapņi, sauksim tos tā. agrāk man vajadzēja 5-7 dienas, šoreiz pietika ar pusotru. vecums laikam. mija nāca uz migu ap četriem un sastapa mani mētājamies starp divām beibēm, ko jums no sirds nenovēlu. nācās vien slieties augšā un sākt graizīt to kvadrātu.
šis nez kālab atsauca atmiņā bērnību, kad māšele jau skolā bij sākusi apgūt algebras pamatus, bet es vēl skraidīju brīvībā pa sētu un vakaros študierēju lielo karti virs savas mazās gultiņas. neliela konflikta ietvaros māšuks mani nosauca par cūku. tā vietā, lai normāli pateiku, ka viņa pati ir augšminētais dzīvnieks, es nolēmu sadursmi eskalēt, pielietojot viņas mājup pārnestās skolārās ziņas:
– bet tu esi cūka kvadrātā!
uz šo repliku māsa atbildēja ar okulto frāzi, ka es esot cūka Kubā.
– bet tu, bet tu… Amērikā.

davaj, sīkie! lai jums izcila diena. bet man nazis rokā un uz priekšu.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.