per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

jo dziesma ir sasalis kliedziens Nov. 3rd, 2019|05:00 pm

dooora
i try
you try
we all try
for poetry



rubrikā „es, komatus mācēju bet, tagad man tie ir pie pakaļas”

Norgē tikām savas problēmas. dzīvais klasiķis un, starp mums runājot, tiešām interesants un daudzšķautņains rakstnieks Dāgs Sūlstāds nesen laidis klajā savu svaigāko veikumu, kurā 2 skribenti un ortogrāfi no avīzes Klassekampen bija uzokšķeršējuši attiecīgi 442 un 558 kļūdas katrs. vidēji četras kļūdas lappusē, ieskaitot komata kļūdu pirmajā teikumā. runa it kā ejot tikai par „nepārprotamām” komatu, pareizrakstībqas un valodiskās identitātes kļūdām.
te jāpiebilst, ka norvēģiem nopietnu dialektu ir vairāk kā koku mežā, turklāt viņi līdz šim ir uzrādījuši apbrīnojamu spēju tajos neapmaldīties, drīzāk izmantot par nefosīlu resursu, a tagad divi pizģuki no galēji kreizas avīzes (kura man savulaik, nenoliegšu, ir kalpojusi par vienu no nepieciešamajiem enkuriem) fikcijas auktōram klārē, ka nedrīkst, lūk, vienā teikumā sajaukt t.s. kopējās dzimtes formu ar tīro sieviešu dzimti.
man atkal būs jāpagaida līdz pirātiskajam rītam, kad varēšu izlasīt pilnu Dāga atbildi bondžūrnālistiem. bez maksas redzu tikai izrautu frāzi:
— vai tagad, kad tik daudz jau ir pateikts, es drīkstētu uzdrīkstēties, pateikt: nu, nobučojiet tak man to ānīti!
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.