per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

May. 13th, 2019|10:21 am

dooora
šorīt pamodos ap trijiem un nekavējoties uzzināju, ka nōrvēģu princese Marta Luīze sev par bojfrendu ir paņēmusi kaut kādu bezkaunīgu mello šamani. bezkaunīgu tāpēc, ka neviens sevi cienošs šamanis sev vārdā neliks vārdu „šamanis”.
no otras puses, zimpatiski, ka otrais vārds pēc šamaņa viņam ir Dureks. ķipa, eks-dooora. viņa mitolōģijā dūr ir gaisma vai kaut kas tikpat jauks.
mēs 90tajos ar Viesīti bieži strīdējāmies, kurš no mums apprecēs princesi Martu, reizēm pat saplūcāmies, tomēr izlēmām, ka mūsu draudzība ir svarīgāka par karaļnama stabilitāti.

nabaga Ķēniņš, es viņu neapskaužu. viņš ir jauks frukts, sorrī – džentlmenis. un pieļauju, ka viņam ir viena otra politnekorekta pārdoma par Holivudas selebritiju golddiggeru ienākšanu vikingālajā azotē.

var jau būt, ka es vienkārši esmu skaudīgs ras-sists un potenciāls naz-sists

par Ķēniņiem runājot, es te vakarējot uzliku hokeja spēli. mija paceļ galvu vienā brīdī no sava komputādōra un iezviedzas – ko? viņiem tur ir hokejists Ķēmiņš?! tas jau ir no mūsu sabiedrības tad.
piezīmēju, ka Ķēmiņš ir ar krītošo intonāciju jeb ķīniešu ceturto toni, kamēr Ķēniņš ir ar stiepto – pirmo, pie ķīniešiem.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.