per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

antiantiantivakcīnista piezīmes Dec. 3rd, 2018|09:42 pm

dooora
kritiskā prāta protelāriešiem, šķiet, salūta aizsegā garām paskrējusi ziņa par to, ka Apini Latvijas Ārstu biedrības prezidentes amatā nomainījusi ģimenes ārste un homeōpāte Ilze Aizsilniece. paplaudēsim.

tiesa, neiztika bez škandāla. otrajai pretendentei tika liegts uzstutēt savu kandidādūru, jo pieteikumu „nebija parakstījis nepieciešamais Latvijas ārstu biedrības biedru skaits, kas ir vismaz 50 biedri. Oriģinālu vietā tika iesniegtas arī dokumentu kopijas, savukārt daži cilvēki bija parakstījušies vairākās vietās.”

Kozlovska lēmumam nepiekrīt un sapulcē aicināja vēlēšanas atlikt, kritizējot biedrības vadības līdzšinējo darbu. Viņa to uzskata par bezprecedenta gadījumu un rupju Latvijas Ārstu biedrības statūtu pārkāpumu un apsver iespēju dibināt jaunu ārstu biedrību.

Savukārt līdžinējais biedrības vadītājs Pēteris Apinis uz to atbildot norādīja: "Es jau saprastu, ja arī futbolā sit vārtos, aizsit garām, tad skrien un saka, vajag lielākus vārtus taisīt. Šinī pasaulē tā tas nenotiek Cilvēks ilgi pasēž Saeimā, tad viņam liekas, ka viss viņam pienāks".

pienāks, pienāks. bezgalīgs gals nebeidzamās beigās.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.