per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

cietie rieksti XLII: Ѭ Jan. 1st, 2016|08:42 am

dooora
Pūt vējiņi, dzen laiviņu, aizdzen mani Taizemē:
Taizemniece man solīja sav meitiņu herbālisti

drīz jāceļas gaisā, bet tjurku draugi vēl nav apturējuši globāli sasildīto sniegu virs savām lidostām. avīzes ziņo, ka „snigšot līdz pat piektdienas vakaram”. jomajō, nodomāju - tas takš cik ilgi ir?! paskatījos kalendōrā – oppā, piektdiena jau klāt. nu, ātri gan jums te viss tai jaunā gadā notiek. labkavakar nebij 31. bet šorīt jau 13., tas gan būtu numurs. hmn, vārdā numurs burtam emm vajadzētu būt ar 4ām kājiņām, citādi ne cepts, ne vārīts.

derībās ar sevi par taju alfabētu paliku zaudētājos. nē, nu to klasisko es vroģ uz 88% zinu, bet to moderno, stilizēto es neesmu iemīlējis. un ta vēl tā aizraušanās stilizētajā ar nulles vai vājkontrasta sanserifiem. lai gan, būsim godīgi, cik gadījās redzēt hedōniski Bodōniskos eksperimentus, visi, izņemot vienu, manī raisīja vien nevērtīgu vertigō.

Te viņu mudīgā brūnā lapsa lec pāri sliņķa sunim:
http://www.thai-language.com/ref/typographical-styles

nu ta ko ta? vārdu „laimīgi” pēc frekventatīvās statiskikas šodien lietot nebūtu vietā. māsa vakar atgādināja, ka es bērnībā uz viņu esot bijis dikti cemmīgs, kad māsa, sasmēlusies pagrīdes zinības, viendien pārnāca mājās un paziņoja, ka es neesot vis nekāds mērkaķis, bet kaza, jo ķīnieši nemainot savus gadus pēc kremļa prais-kurantiem kā mēs.
Taizemē šodien sākas 2589. nu ta visiem laimīgi, viņš piezvanīja pie durīm un aizlaidās.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.