per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

atã sjõ! ignoråmus igitur! 13:00 RD Aug. 26th, 2014|09:42 am

dooora
kopš esmu sasējies ar Ķiposlovākiju jebšu, precīzāk, ar savu ķipōpartneri, dzīve atkal kļuvusi krāsaināka un ieguvusi kaut nelielu fokālo asumu.
cozi faqirs!
es ikdienā nepaceļu vidēji piecus zvanus (šorīt divus jau) no vistuvākās apkaimes – vecākiem un citiem sirdsdraugiem. jo, nu, bļin, mamvaig mieru! man vaig sasodīti daudz miera. mavaig sevi un mieru. un nevis tā kā peace, bet vairāk stillness. lūk. bet kad redzu, ka zvana konkrētais partneris, es vienkārši nevaru nepacelt. nekas tāds ar mani nav noticis kopš p.gsm.ē.
es nezinu, kas tas ir. kā apzīmēt to kūleni, kas mani uzmet knapas sekundes pēc ierastā ajnufaktačōf, telefōnam atkal ietarkšķoties. viens septakords tai sajūtā atgādina pirmo iemīlēšanos. vai iemīlēšanās pirmo cēlienu. naktstauriņš konstipētā vēdērā.
bet lai nu paliek. vārdā nosaukt nozīmētu pazaimot un pazaudēt. ojojj, aizdrisāmies, ghhty

pēc četrām stundām man kokodrīļa tērpā jātēlo kārtībnieks piketā pret R❣gas izpārdošanu. pagāšnedēļ, būdams bezfilmā no darbiem, pacēlu Dainutēva zvanu (paklau, viņam tak es ar allaž ceļu! bet tas ir pilnīgi cits stōrijs. jūs taču būsat dzirdējuši par force majeure) un piekritu būt par družiņņiku. [kaŗa]draudzes pulsējošo locekli. organizādōri, kā ierasts, paveikuši neiespējamo, un atrast infō par piketu tīklos ir tuvu neiespējamajamajam. man tomēr izdevās.
tātad plxt. VIENOS pie rīgas d'Ōmes. atnāciet, nožēlosiet!

bet, tā kā jūs neatnāksat, es vēlētos palūgt VIENU minūti jūsu nedalītās uzmanības.
Uzmanību! šai minūtes klippī ir frāze тогда пусть вводят!!, kas dažus no jums var iedzīt stupōrā. tiem es teiktu tā: vai jūs kaut uz minūti varētu enterteinēt domu, drošā izstieptas plaukstas atstatumā, ka jūs jau tur esat. stupōrā, ajmīn.

VoA

es vēl kaut ko gribēju iešļircināt, bet pazaudēju uzmanību. ko jums nenovēlu.


Attention is the behavioural and cognitive process of selectively concentrating on one aspect of the environment while ignoring other things [wiki].

p.s. pō, atnesīsi kostīmiņu? vai man piebraukt?
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.